Igazságot a villamosvezetőnek!

Erika

/ #17

2013-06-20 11:52

Sajnos az a helyzet ha nem vészfékezik vagy annak ellenére sem sikerül megállítani a villamost és elüti a csajt akkor is leveszik a villamosról egy jó ideig a pszihológiai vizsgálat szerint nem alkalmas a vezetésre.
Miért nem tudják akkor a nagyokos BKV vezetők hogy egy ilyen helyzet is sokkot okozhat és ilyen felfokozott idegállapotban nem igazán tudja mérlegelni cselekedetei következményeit. Kivállóan oldotta meg a helyzetet teljesen a pofonig.....Szerintem a csaj ha nem provokálja és nem flegmázik hanem esetleg megköszöni hogy megmentette kettőjük életét nem csattan a pofon. Arról már nem is beszélek hogy piros lámpánál lépett elé!!!!!
Nem a fejét kellet volna forgatni ( amit én erősen kétlek mert ha felfogja mit tett ezt a nevetséges kifogást fel sem hozza hiszen nem kellet volna balra néznie csak előre a lámpára, fogalma sem volt róla hogy ott lámpa is van.) hanem felnőtt ember módjára közlekedni!!! Jellemző a magyar médiára hogy ebből cirkuszt kellett csinálni a népnek, nem törődve azzal hogy másik két életet tesz tönkre vele. Gusztustalannak tartom ezt az egész cirkuszt.