A neonáci Jobbik


Vendég

/ #235 ezek a cigányok gyűjtenek aláírásokat a Jobbik ellen?

2013-05-12 17:03

A fenti cikkhez szeretnék pár fontos információval szolgálni. Bennfentesnek számítok az ügyben, ugyanis laktam én is ott, és a családom több tagja is. Hajdanán...

A cikkben említett épület valamikor munkásszálló volt, így annak megfelelően egyszobás, távhős, gáz nélküli kis 26 négyzetméteres garzonok találhatóak benne. Három emeletes, emeletenként 16 lakással. Ezt a rendszerváltás után kinevezték "Fiatal Házasok Otthonának". Ebbe az épületbe költöztettek általában egygyermekes fiatal házasokat. Olyanokat, akik dolgoztak, és fenn tudták tartani a lakásokat. Nem volt ez olyan rossz környék, bár a lakások szűkösek voltak, a folyosón és az udvaron mindig rend és tisztaság volt, a házban csend, a csecsemők aludtak a lakásokban nyugodtan.

Aztán történt valami.

A fiatal házasok mind szépen elmenekültek, amikor az MSZP-s városvezetés az akkori lakásiroda vezetőjével, Kőhalmi Attilával karöltve elcigányosította az épületet. Kezdésnek a földszintet átalakították Családok Átmeneti Otthona nevű "szociális" intézménnyé. Ide azok kerülhettek, akik nem dolgoztak, de gyerekük volt, viszont lakásuk nem. Ingyen lakás ingyenéléssel című MSZP-s agyrém. Na vajon kik voltak a pártfogoltak? Innentől fogva az épület emeleti részeiből menekült mindenki, amerre látott. Albérletbe, szülőkhöz, ki hova látott, csak onnan el. Mindennapos volt a földszinten a duhajkodás, a verekedés, a kötözködés. Az ajtón nem lehetett kimenni úgy, hogy ne kellett volna ezeket kerülgetni. Kőhalmi "úr" és bandája pedig tudatosan az emeleti lakásokat mind ezeknek a hátrányos helyzetűeknek adta ki.

Megindult az épület leamortizálódása. A Fiatal Házasok Otthonának idejében még egy csikket se mert senki eldobni, nehogy a házmester meglássa. Ez 10 éve volt. Most tele a lépcsőház csikkel, szotyolával, köpetekkel. A házmester is másik házba költözött, a szemben álló 10 emeletesbe. Ő sem bírta az ottani állapotokat, az állandó zaklatásokat. Az épületben napi szinten van jelen az erőszak, naphosszat lent a ház előtt tobzódnak ezek a mocskos munkakerülők. Biztos forrásból tudom, hogy a lakások 90%-ában óriási lakbér- és közműtartozások vannak évek óta. Mégsem tesz az önkormányzat semmit! Pedig állítólag 2 éves lakásbérleti szerződéseket kötnek. Mégsem mondja fel a jelenlegi Fidesz-féle bagázs sem egyiknek a bérleti szerződését sem.

Még pár infó. Az épületben laknak - igaz, nem sokan - az életüket végigdolgozó magyar nyugdíjasok is. Ők a napjaikat bezárkózva, sötét lakásokban töltik, meghúzzák magukat. Az egyikük elmondta például a nem hiába születettek egyik rémtettét: valaki rosszul lett a lépcsőházban, és nem hívtak mentőt neki. Egy csoport körülállta, és azonnal forgatni kezdték a zsebeit, értékek és lakáskulcs után kutatva. A mentőt az egyik ott élő magyar nyugdíjas éppen látogatóban ott tartózkodó lánya hívta ki akkor. Ezek nem emberek.

Ugyanígy járt egy utcával arrébb a Dr. Szabolcs Zoltán u. 1. számú épület is. Tükörsztorija a Paragvári utcainak. Ugyanúgy munkásszállónak épült, de az korábban, a '80-as évek körül lett Fiatal Házasok otthona. Nagyon jó és szép környék volt ez. Mígnem jött az MSZP. Az ide Szombathelyre épített luxusbörtön is hozta erre a mocskot. Mert amelyik itt szabadul, majd bolond lesz visszamenni az Avasra, mikor itt még ingyen lakás is van valamelyik rokonyná' a Paragváriban vagy a Dr. Szabolcsban...

Remélem, a Jobbik szombathelyi szervezeténél felfigyelnek már erre, és kicsit megrázzák a semmittevő polgármesterünk lottyadt segge alatt a bársonyszéket. Mit keres ott ennyi dologtalan mocsok ekkora tartozásokkal? Kérjük vissza a lakásokat azok számára, akiknek épült! A dolgozó magyar emberek részére, akik fizetnének érte, és rendben is tartanák!

Köszönettel...

Egy elkeseredett olvasó


További részletek: http://kuruc.info/r/20/111828/#ixzz2T6C2iHyn