Bocsánat kérés Izraeltől.

Gedeon

/ #191

2013-04-20 23:38

Tisztelt gyűlölködő hozzászóló!

Mielőtt véleményt formálsz, olvasd el az alábbiakat.

Meggyőződésem, hogy személyes sorsunkat és nemzetünk felemelkedését Ábrahám Izsák és Jákob Istenéhez valamint a zsidókhoz való kapcsolatunk határozza meg.

1941 és 1945 közötti időszakban a magyarországi zsidó emberek ellen elkövetett bűnökért, bűncselekményekért súlyos árat fizetett a nemzetünk, de ez nem egyenlő a bocsánatkéréssel.

Magyarország azzal, hogy a németek oldalán belépett a háborúba és kiszolgáltatta a náciknak a magyarországi zsidókat, súlyos bűnt követett el.
A bűn nem maradt büntetlenül az V. Mózes 12:3 alapján És megáldom azokat, akik téged áldanak, és aki téged átkoz, megátkozom azt. (Izraelre vonatkozik és arra, aki áldja, vagy átkozza.)

A súlyos következmények:
1. A magyar hadsereg 1943 januárjában Sztálingrád körzetében a Don-kanyarban megsemmisítő vereséget szenvedett, kb. 200 000 magyar katona esett el. Nem lehet tudni mennyi özvegyet, és árvát hagytak maguk után.

2. A Szovjetunió elfoglalta és nem felszabadította Magyarországot 40 évre. Továbbá asszonyokat és nőket becstelenítettek meg, mert megerőszakolták őket.

3. Emberek tízezreit vitték el az egykori Szovjetunióba munkatáborokba, ennek következtében is maradtak özvegyek és árvák, mert kevesen élték túl.

1989-ben kimentek a szovjetek, de ennek ellenére sincs felemelkedés.


Tisztelt gyűlölködő hozzászóló! Az antiszemitizmusnak súlyos következményei vannak: A családban előfordulhatnak: meddőség, szegénység, munkanélküliség, gyógyíthatatlan betegségek a családok felbomlanak, korai halál, özvegyek és árvák maradnak a gyerekek kábítószeresek, alkoholisták, lesznek stb.

Ábrahám, Izsák és Jákob Istenének törvényével és parancsával szembemenni, olyan, mintha egy elszabadult kamiont szeretnél puszta kézzel, a testeddel megállítani.

Azt javaslom, hogy ÁLDJUK és ne átkozzuk, Izraelt, hogy a személyes sorsunk és a nemzetünk sorsa is pozitív irányba változzon.