Visszavárjuk a Best Of Rock fm-et
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
szergej#77 Sep 26, 2013, 10:12
Hihetetlen, ami jó, de úgylátszik nem jordán+ "konform" az nem működhet. Hajrá rádió!!
Vendég#78 Sep 26, 2013, 10:14
Best Of Rock-Rock is the best
startmenu#79 Sep 26, 2013, 10:28
Re:
#1: - Úgy van! Végre nem gagyi ország voltunk, volt igazi rádiónk. Ahol nem csak mai gagyi sláger megy. Hanem ZENE. A szemetek meg elveszik. Visssza-vissza-vissza.
Vendég#80 Sep 26, 2013, 10:38
Szólj hozzá!...Kérem,ezt már ne vegyék el!
Vendég#81 Sep 26, 2013, 10:51
Végre egy normális rádió,nincs mocskolódás.Szégyen,hogy pont ezt szüntették meg.
Vendég#83 Sep 26, 2013, 12:19
hiányzik nagyon! Vele indult a napom :-(
Vendég#84 Sep 26, 2013, 12:40
A Sláger rádiót elvették tőlünk és kaptunk helyette egy olyan rádiót (Neo Fm),amelyik nem volt méltó ellenfél!DE A BEST OF ROCK FM-ET NEM ADJUK!!!!Kérjük vissza az ország LEGJOBB rádióját és természetesen az országos frekvenciát!!!Megkérném az elbírálókat,hogy a nép akaratát vegyék figyelembe és ne tudjon ebbe a döntésbe beférkőzni a politika!!!!Mi hallgatjuk a rádiót és hiányzik!!!Várunk vissza BEST OF ROCK FM!!!!
Mihály#85 Sep 26, 2013, 12:43
Hitvány egy dolog volt a rockfm leállítása alapból! Szeretném megint hallgatni!
hunt3r#86 Sep 26, 2013, 12:51
Azért tudok örülni, hogy a sok sz@r, gagyi pop, disco, rap és a többi zenének nem nevezhető szenny megállás nélkül szólhat rádióból, tv-ből mindenhonnan, de ha van egy adó ami tényleg ZENÉT játszik azt már meg kell szüntetni. Sajnos ez Magyarország 2013-ban, azt mondják szólás szabadság van, van egy nagy lóf@szt. Zárom soraimat, mert sírni tudnék.
Vendég#87 Sep 26, 2013, 13:46
Szeretném újra érezni a Törődést...
Vendég#88 Sep 26, 2013, 14:08
Remélem itt is hamar meg lesz a 600000-es
aláírás,mint a honlap látogatottsági mutatója.
"Szóljon a rock,ha így akarod.
Hozzád neked Szól"!!!!
hoi65
Vendég#89 Sep 26, 2013, 14:22
KÉRJÜK VISSZA A RÁDIÓNKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#90 Sep 26, 2013, 14:57
aláirva
Vendég#91 Sep 26, 2013, 15:19
Valaki igazán nyilatkozhatna "Tőlük" , hogy mi a lópikula az oka ennek az egésznek.
A 3,5 millió ??? Hát azt simán összedobjuk nem igaz. De valószínűbb, hogy itt is valakinek érdeke származik ebből. SZÉGYEN Fujjjj.
A 3,5 millió ??? Hát azt simán összedobjuk nem igaz. De valószínűbb, hogy itt is valakinek érdeke származik ebből. SZÉGYEN Fujjjj.
Vendég#92 Sep 26, 2013, 15:57
Az Ország legjobb, hiteles, hitet adó, becsületes
rádióadójának törlése mérhetetlenül felháborít! Tette ezt a Hatóság aljas, totál-érzéketlen anyagi, lélektelen, kádári- ostoba szempontok alapján ! Ezzel a Rádióval keltem és feküdtem három éve !
Azonnal adjon pénzt az Országgyűlés! ( Vagy ha nem, akkor 2014-ben látja kárát ! )
Akik s megszüntetésről döntöttek, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy milyen rombolást, hit-vesztést, magyarság- és közösségellenes robbantást cselekedtek!
vitéz Makhult Mihály építészmérnök ( 1952 ) " Misi Budáról "
rádióadójának törlése mérhetetlenül felháborít! Tette ezt a Hatóság aljas, totál-érzéketlen anyagi, lélektelen, kádári- ostoba szempontok alapján ! Ezzel a Rádióval keltem és feküdtem három éve !
Azonnal adjon pénzt az Országgyűlés! ( Vagy ha nem, akkor 2014-ben látja kárát ! )
Akik s megszüntetésről döntöttek, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy milyen rombolást, hit-vesztést, magyarság- és közösségellenes robbantást cselekedtek!
vitéz Makhult Mihály építészmérnök ( 1952 ) " Misi Budáról "
Vendég#93 Sep 26, 2013, 16:02
Best of Rock FM, már most hiányzik a Gidó dalba éneklése :D
Krizsán Tibor#94 Sep 26, 2013, 16:04
Tisztelt Média hatóság
Szeretnénk a Best of Rock FM-et visszakapni, mert igazán, Magyarországon talán az eggyetlen Rock közösségépítő rádió, mely örökre beégte magát a hallgatók szívéba.
Vendég#95 Sep 26, 2013, 17:07
Nagy hiba volt
Dándog#96 Sep 26, 2013, 17:14
Magyar vagyok, bár egyre kevésbé érzem jól magam ebben a diktatorikus rendszerben.
Valakinek nagyon szúrhatta a szemét a Magyar valóság,egy párbeszédre épülő rádió.
Egyszerűség, segítő,közvetlen jószándékú emberek,akiket jó volt hallgatni.
A zene pedig fantasztikus.
Köszönöm az egész stábnak,hogy örömet szereztek ennyi embernek.
A média hatóság pedig elmehetne úszkálni a krokodilok közé.
Remélem LESZ MÉG ROCK FM!
Valakinek nagyon szúrhatta a szemét a Magyar valóság,egy párbeszédre épülő rádió.
Egyszerűség, segítő,közvetlen jószándékú emberek,akiket jó volt hallgatni.
A zene pedig fantasztikus.
Köszönöm az egész stábnak,hogy örömet szereztek ennyi embernek.
A média hatóság pedig elmehetne úszkálni a krokodilok közé.
Remélem LESZ MÉG ROCK FM!
Sly#97 Sep 26, 2013, 17:25
Sajnos nem Budapesten élek, de naponta ott dolgozom, mindig nagy szeretettel hallgattam ezt a rádiót, tényleg nincs ma Magyarországon egy hallgatható rádió. A Petőfi még csak-csak, de a többi szörnyű. és az ilyenek mint a kib...Mária és társai rádióknak országos lefedettsége van. ..hihetetlen.
Valaki említette már, hogy miért kell az emberekre ráeröltetni azt a sok koszt amit a mai "zenének" neveznek, miért nem lehet megérteni, hogy van aki a rock zenét szereti és hallgatja...nagyon sajnálom ezt a rádiót, tényleg jó zenék,olyan zenéket játszott ami nekem és még sok százezer embernek tetszett....
Valaki említette már, hogy miért kell az emberekre ráeröltetni azt a sok koszt amit a mai "zenének" neveznek, miért nem lehet megérteni, hogy van aki a rock zenét szereti és hallgatja...nagyon sajnálom ezt a rádiót, tényleg jó zenék,olyan zenéket játszott ami nekem és még sok százezer embernek tetszett....
Vendég#98 Sep 26, 2013, 17:40
csak azt nem értem ,hogy akármilyen rockadó müködik kb 1 évig él aztán vagy beszüntetik vagy a frekvenciát átveszi valami stucc-stucc zenei csatorna lásd budapest rádió 88.1 most rock fm.
Vendég#99 Sep 26, 2013, 17:59
Őket hallgattam!
Vendég#100 Sep 26, 2013, 18:28
Úgy látom a ROCK KATONÁI egyre többen lesznek ! Remélem sikerül elérnünk , hogy visszakapjuk a rádiónkat !
| This discussion has been closed. |
Több ezer embert érdekelhet. Mivel ez az adó volt az egyik leghallgatottabb frekvencia. Lehet, hogy sokaknak szemet szúrt?! Lehet,de nem be, vagy megszüntetni kellene, ha nem szélesíteni a sávot, hogy még több hallgatóhoz eljusson ez az igazán NÉPSZERŰ rádió műsor. Köszönöm, hogy hozzá szólhattam!!!