Visszavárjuk a Best Of Rock fm-et
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
SevenHorse#177 Oct 02, 2013, 05:15
Hagyják már békén a kedvenc rádiómat !!! Már mindent el vettek legalább ezt hagyják meg nekünk!!!
öreg rocker#178 Oct 02, 2013, 07:13
Jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!
Vendég#179 Oct 02, 2013, 07:55
Nagyon szerettük, szóljon újra!
Vendég#180 Oct 02, 2013, 10:13
Szólj hozzá!...
Vendég#181 Oct 02, 2013, 10:14
Vissza
Éljen a ROCK!#182 Oct 02, 2013, 17:10
Nagyon szomorú vagyok
Az igazi jó élő, hangszeres zenét sugárzó adó is megszűnik - nem akarok műanyagot hallgatni, utálom a számítógéppel intonált hangokat, nagyon hiányoztok!
Imádom az igazi, élő zenét, a gitárok hangját, a dübörgő alapokat és az igazi, torkos énekhangokat - kérem vissza az egyetlen valódi zenét játszó RÁDIÓMAT!
Imádom az igazi, élő zenét, a gitárok hangját, a dübörgő alapokat és az igazi, torkos énekhangokat - kérem vissza az egyetlen valódi zenét játszó RÁDIÓMAT!
Vendég#183 Oct 02, 2013, 18:08
Drága ROCK rajongó barátaim.
Valakinek bármilyen információja van a fejleményekről, több helyen olvastam, hogy sokan nem hallgatnak rádiót amióta nincs BEST OF ROCK FM.
Én is közéjük tartozom és várom vissza a rádiómat.
Zsolt
Valakinek bármilyen információja van a fejleményekről, több helyen olvastam, hogy sokan nem hallgatnak rádiót amióta nincs BEST OF ROCK FM.
Én is közéjük tartozom és várom vissza a rádiómat.
Zsolt
Vendég#184 Oct 02, 2013, 18:10
Sokan hallgattuk velem együtt MIÉRT kellett elhallgattatni?
Akinek ez nem tetszett az úgy sem hallgatta. Sokan nem tekernek a Bartók-ra sem mégis létezik.Mert vannak akik azt kedvelik és hallgatják és talán nem akarnak azok a hallgatók sem tömegcikkek lenni. Hát Én sem és MI sem!ADJÁK VISSZA! Köszönöm!
Vendég#185 Oct 02, 2013, 18:41
miért van az,h minden hatalom fél a rock zenétől?
Vendég#186 Oct 02, 2013, 18:44
a rock örök a politikusok remélem kihalnak
Vendég#187 Oct 02, 2013, 19:02
MIÉRT ??
AZÉRT IS ROCK END ROLL:::::::::::::
AZÉRT IS ROCK END ROLL:::::::::::::
Vendég#188 Oct 02, 2013, 19:02
Szükségünk van rá...
Vendég#189 Oct 03, 2013, 05:29
Sziasztok!
Megint azt szüntetik meg ami az emberekről szól és nem csak a pénzről, végre volt egy normális adó ahol az emberek magukénak érezhették a rádiót az igaz, hogy én nem jutottam el klubnapra de rendszeresen hallgattam a rádiót és tényleg éreztem, hogy hozzám is szól. Remélem sikerül újra indítanotok e nagyszerű rádiót mivel a többi csak eltörpül mellette.
Üdv: Klopcsik János
Megint azt szüntetik meg ami az emberekről szól és nem csak a pénzről, végre volt egy normális adó ahol az emberek magukénak érezhették a rádiót az igaz, hogy én nem jutottam el klubnapra de rendszeresen hallgattam a rádiót és tényleg éreztem, hogy hozzám is szól. Remélem sikerül újra indítanotok e nagyszerű rádiót mivel a többi csak eltörpül mellette.
Üdv: Klopcsik János
Vendég#190 Oct 03, 2013, 06:25
Az adónak országosan kellene sugároznia nem csak regiónálisan, mert értéket sugároz és MAGYAR nem külfödi zene megy rajta éjjel-nappal és óránkénti ismétléssel. Köszönettel Zombori Gábor.
Taki#191 Oct 03, 2013, 07:24
Üdvözlök Mindenkit !
Nem tudom,hogy miért van az ha elindul és üzemel egy ROCK adó akkor az rövid időn belül megszűnik,megszüntetik.58 éves vagyok és mindig hallgattam a régit is és a Gidóékat is.Bevallom őszintén a Gidó féle műsorvezetés nekem nagyon bejött.Rengeteg ismerősömet fertőztem meg a Rock rádióval.Olyan mélyről jövő felháborodást illetve dühöt érzek a megszüntetés óta,hogy azt nem lehet normális szavakba önteni.Az egyedüli ZENÉT sugárzó rádiót nem,hogy nem tették országossá hanem letörölték,eltaposták.
Sajnos ebben a világban bármi megtehető és meg is teszik.
Taki
Nem tudom,hogy miért van az ha elindul és üzemel egy ROCK adó akkor az rövid időn belül megszűnik,megszüntetik.58 éves vagyok és mindig hallgattam a régit is és a Gidóékat is.Bevallom őszintén a Gidó féle műsorvezetés nekem nagyon bejött.Rengeteg ismerősömet fertőztem meg a Rock rádióval.Olyan mélyről jövő felháborodást illetve dühöt érzek a megszüntetés óta,hogy azt nem lehet normális szavakba önteni.Az egyedüli ZENÉT sugárzó rádiót nem,hogy nem tették országossá hanem letörölték,eltaposták.
Sajnos ebben a világban bármi megtehető és meg is teszik.
Taki
Vendég#192 Oct 03, 2013, 07:55
Nagyon sok ismerősöm ezt a Rádiót hallgatta, nagy csalódás volt a számunkra az hogy megszűnt az adás. A kocsimban másfél éve csak ez szólt. Visszavárjuk!!!
Vendég#193 Oct 03, 2013, 18:38
Az egyetlen zenei adó, amelyet szívesen hallgattam!
Kérem vissza Gidóékkal, eredeti formában, pont úgy, ahogy volt!
Kérem vissza Gidóékkal, eredeti formában, pont úgy, ahogy volt!
Vendég#194 Oct 03, 2013, 18:50
Az utolsó hallgatható rádiót is megszüntetik?????,,A hangszer nemcsak díszlet''
gumi#195 Oct 03, 2013, 21:41
gumi
komcsi ország vezetőségtől nem is várhatunk semmi jót addig a rockerek el is lesz nyomva amíg ezek vannak hatalmon de egyik párt sem jobb ezért mondom azt hogy senkire ne szavaz két farkú kutyapárt hajrá!!! :D acél város!!!!
Vendég#196 Oct 04, 2013, 03:30
Nevetséges.
Sajnos csend van az autóban, mert NINCS MIT HALLGATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos csend van az autóban, mert NINCS MIT HALLGATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#197 Oct 04, 2013, 16:23
"Valamitől mi mindig búcsúzunk.... A hangtól, mikor csendbe halkul el."
Reményik Sándor verséből egy részlet.
NEM AKARUNK A HANGTÓL BÚCSÚZNI!!!!
Reményik Sándor verséből egy részlet.
NEM AKARUNK A HANGTÓL BÚCSÚZNI!!!!
Vendég#198 Oct 05, 2013, 10:50
SZÓLJON A ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#199 Oct 05, 2013, 14:53
Miért kell,hogy elvegyék azt,amit az Ember kedvel???????? :(
Vendég#200 Oct 05, 2013, 16:41
És szóljon a Rock!