Vissza a Népszabadságot! Vissza a sajtószabadságot!
Népszabadság
Fazekas Péter - Budapest - számítástechnikus
Üdvözlettel: Fazekas Péter
Ami a Népszabadsággal történt szörnyű!
Orbán politikai hatalma elérte a "hatalom kizárólagos birtoklását"
nincs jogállam alkotmányos kontroll nélkül - rendszerváltáskor nem erre szavaztunk.
Krisztina Katura
Sok cikkem /olvasói levelem/ van annak archívumában amit senkinek sincs joga elvenni tőlem és olvasó társaimtól . Követelem vissza a Népszabadságot.
"Almási József"
Kellemes, nyugodt hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! (A fotó a tegnapi vacsoránk közben készült, kedves amerikai barátaink megtisztelő társaságában.) A szerény vacsorám egyébként egy visszafogott, alig több, mint negyedkilós Cadillac steak volt, főhajtásként legfőbb szövetségesünk, az USA irányában. :-) Éljen Izrael és legjobb barátja, az USA!
Szépen gürizzél jobbikos csicska pista
Látom jobbikos ratyi pista, hogy hajnalban keltél, mint a többi közmunkás csicska! :-)
Nagyon helyes! Legalább tudsz melózni is, mielőtt az idős anyáddal együtt szopnál!
Ma hajnalban keltem és szájjal pucoltam a nyilvános wc-ket. De legalább jóllaktam közben.
Nemsokára megyek cumizni a vénkurva anyámmal együtt. Meg a wittner mariskával. Bizony!
Pritty-pretty-prütty!
Minden jót Nektek Péter barátunk és éljen az USA + Izrael erős szövetsége!
Minden jót Nektek Péter barátunk és éljen az USA + Izrael erős szövetsége!
Szeretném ,de már nem valószínű ,hogy a megszokott formában és szinvonalas tartalommal megjelenhet a kedvelt napi lapom. Természetesen tiltakozom a munkaadó törvényellenes eljárása ellen,és a hatalom média politikája miatt.
Együtt érzek a kiszolgáltatott helyzetbe került dolgozókkal és
drukkolok a szerkesztői gárdának ,hogy az eddigi oknyomozós , tényfeltáró újságírás folytatására találjon megoldást .
Mátyás Tibor régi előfizető
Szívesen
Köszönöm a sajtótermékek és dolgozóinak egymás iránti szolidaritását!
Horváth Zoltán