Védjük meg a Dunakeszi Repülőteret!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Van már egy ilyen petíciós oldal, amelyet már több mint ezren aláírtak:
A Dunakeszi Repülőtérért petíció oldala
Jelen petíció aláírásával követelem, hogy:
1. A repülőtér mezejét a város vezetése jelenlegi állapotában őrizze meg az utókornak, a sportrepülés megtartásával!
2. A repülőtér nyílt mezejére semmilyen épületet, építményt ne építhessen senki a jövőben sem!
3. Egy esetleges -(a repülőtér mezején kívül fölépítendő!) sportközpont fölépítésének és üzemeltetésének terveit a város vezetése időben bocsássa lakossági vitára!
Dunakeszi-Alsó "képviselője", Benkő Tamás a 2013-as nagy lakossági tiltakozás után most ismét megtámadta Dunakeszi mezejét! Vészhelyzet van! A sportkombinátot most buszfordulóval és parkolóval a reptér déli oldalára képzeli, zajjal, kipufogófüsttel, (amelyet épp a településre fúj az uralkodó szélirány!) fényzuhataggal és még ki tudja mennyi ártalommal!
Benkő Tamás még pár hónapja azt mondta nekem, hogy hát igen, így szép ez a mező, ahogy most van! Ezek után nagyon úgy tűnik, Benkő Tamás nem alkalmas a település képviseletére!
Továbbra is Határozottan ellenezzük bárminemű létesítmény felépítését a Dunakeszi Repülőtéren!
2013-ban Dunakeszi bázissal is dolgoztunk a nagy dunai árvízben 4 Mi-8/17-essel. Itt voltunk elszállásolva. Az éppen doldozó gépszemélyzetek ide jöttek tüza. töltésre, a pihenősök pedig itt pihenték ki az előző órák (14-18 munkaóra) fáradalmait. Milyen érdekes, már 2013-ban is le akarták nyúlni a repteret. Adtam is a reptér megmentése érdekében egy tv riportot a helyi tv-nek. Remélem, most sem sikerül elvenni!
Bógyi Zsolt
Semmiképpen nem szabad megszüntetni a dunakeszi repteret, hiszen ott nevelődnek a holnap pilótái. Azok a fiúk, lányok, akik ott töltik a szabadidejüket, nem kallódnak el, nem lesznek kábítószeresek, szabad levegőn okos elfoglaltsággal töltik az idejüket, nem bandákba tömörülve, unatkozva lófrálnak. Nem értem, miért kell mindent beépíteni, amikor így is kevés a zöld felület, de ezt már előttem is sokan megírták.
2. Mert unokáimmal szeretjük nézegetni a repülőket.
a MEM RSZ, Malev, Pegasus, Air Senegal, Vietnam Airlines lehetosegeivel.
Legyen lehetoseguk a mai fiataljainknak ugyanigy.
Tisztelettel:Balogh Peti/Kis Szoszi, Turpi./
Szeretném, ha megmaradna Dunakeszinek a reptere.Ez stratégiai szempontból is fontos lenne, gondolok itt a vàris légi úton való megközelìtésére, turizmus, szórakoztatàs, ugye a megszokott repülőnap, pilóta oktatàs egyebek.
| This discussion has been closed. |