UKRÁN állampolgár NE kapjon magyar nyugdíjat!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Tévedésben vagy, ha egy külhoni dolgozott Magyarországon akkor az Alkotmány szerint JÁRT neki is az időarányos nyugdíj. A kedves vezető tákolmánya szerint ebben az esetben az ország törkszik arra hogy a munka után nyugdíjat fizessen, tehát már nekünk sem jár!
Itt pedig egy ősrégi államközi szerződésről van szó amit Bajnaiék elkezdtek lebontani, de azután a kedves vezető nem folytatta.
azért mert 40.évet ledolgoztam az egészségügybe és lassan éhen halok a nyugdijamból ők kapják a sok segélyt meg minden jót a magyarok meg éhen döglenek a saját országába hát ezért ők jól élnek a magyar nyugdijból ukrajnába.
A gyermekeinket meg szülőtartási perekkel fenyegetik a mi nyugdíjunk helyett? Legyünk öngondoskodók? Hát legyenek az ukránok, csak ne a magyar nyugdíjkasszát megcsapolva! Ők nem költségvetési csalók, ha átruccannak egy napra és aztán otthon élnek tovább a magyar nyugdíjakból?
Írjátok alá minél többen ezt a petíciót!Sok százezren, millióan, mert a jövőtök a tét! Ne engedjétek kirabolni a magyar nyugdíjkasszát!
Re:
#3: - A nyugdíj jogosultsághoz nem tartozkodás kell, hanem befizetett adó és nyugdíj járulék. Ezen nincs mit keresgetni. Amikor én nyugdíjba mentem, olyan általános iskola alatt végzett munkát, járulékot találtak meg, amire én már nem is emlékeztem, be sem írtam.
| This discussion has been closed. |