Tiltsák be Magyarországon a kutyák altatását!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Kedves Erzsébet! Azokkal a kutyákkal van tele ma is az összes menhely, számtalan civil állatmentő és nyugat Európa számtalan országa, mert egy ideje már rengetegen küzdenek azért, hogy mindenki élve maradjon.Egyébként, olyan ronda és öreg kutya nincs a világon aki senkinek sem kell, csupán idő kérdése amíg megtalálják egymást, addig meg túl kell élni! Ha majd neked is lesz kutyád, meglátod miről beszélek. Rózsa Márti
Re:
A hajléktalanok? Talán azokat is el kellene altatni nem??!! Élet.....élet. Mi a különbség?? Istent játszunk és mindent lerombolunk magunk körül. Miért, ki az ember, hogy megmondja: ez élhet, ez neg nem??
Mert szeretem a kutyákat,nekem is van,és ö már egy családtagnak számít,számomra ő már nagyon fontos.....a legjobb barátom.....remélem még sokáig tudunk egymásnak örülni!!!
Ha kutyád van,gazdag vagy! Nekem is van!
Re:
A sintértelepeken alkalmazott "altatás" -nak mondott (egylépcsős azaz mindjárt a méreg) műveleteket mindenképp be kell szüntetni, mert ezzel az Állatvédelmi Törvény ellen is vétenek hiszen gerinces állatnak szükségtelen kínt okoznak és az életében is kárt tesznek (elveszik).
A sintértelepek (gyepm.telep ki hogy hivja) állatvédők általi működtetését szorgalmaznám. Amennyit a sintérek keresnek és amennyi közpénzt elherdálnak annyiból az állatvédők szerényen, de biztosan fentartanák még az önk-i telepeket is. Egyet nem szabad megengedni, hogy kevesebbet adjanak mintha gyep.m -el kötnének szerződést. Jelenleg ez nem igy működik. Ahogy állatvédők kapnak némi szerepet csökkentik a kereteket is.
a gazdikat,és keményen büntetni!
| This discussion has been closed. |