Tiltakozás Kertész Ákos, magyarságot sértő megnyilvánulása ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Röfi
Aki Ausztráliában él, be kell tartania az ausztrál törvényeket és akinek ez nem tetszik, el lehet menni.
Kertész Ákosnak is ezt üzenem és azoknak is akik kiállnak mellette. Mert valószínű, hogy nem magyar
szív dobog a mellkasukban (különben tűzzel- vassal kiállnának, védenék a magyar embereket a bankokkal szemben is) így a mi hazánkban semmi keresnivalójuk nincs. Hozzáteszem, hogy nem érdekel kinek milyen a vallása a bőrszíne, előttem kétféle ember létezik:
tisztességes és gazember és ez minden nációban megtalálható.
Még annyit, hogy ahogy a cigány összetart a bajban, ezt várnám el a MAGYAR EMBEREKTŐL is
De mindenképpen szégyenlje magát!
Ez a kertész nagyon primitív és hazug ember... talán szánalmas is kicsit... persze ettől még büntetendő!
Vagy provokált (is)?
Támogatom a "Budapest Diszpolgára" cím Kertész Ákostól való visszavonására indított kezdeményezést.
Re:
Sajna évtizedek óta mást sem teszünk, mint visszafogjuk magunkat! Ezért merik ezek ezt a hangnemet megütni velünk szemben. Tűrünk, hallgatunk, megszégyenülünk! Kifosztanak, meggyaláznak, és lábtörőlnek használnak! Igazából ezt írta le!
Ti beszéltek primitív ember társaim,ti akik semmivel nem különböztök nála,mert én nem szimpatizálok
oly emberekkel akik hűn szeretett hazámat becsmérelik(Tisztelett a kivételnek).De ez az ember Kertész Ákos egyszerűen(elnézést e durva szóért) HÜLYE! Mit tehet a magyar az ilyen féreggel szemben tűr tűr míg
egyszer a megfelelő pillanatban lecsap rá,s az pusztul el kit e ország megtűrt s már nincsen szüksége se rá se gyermekeire.
Magyari Csaba(14) 2011.09.22
Re:
#8: - Igazad van ez a helyes hozzá álás tartsunk ki s csak elmegy egyszer a férgese az országból!
Re: Re:
#216: - Re: Egyszerűen BOLOND és HÜLYE mit vársz az ilyen ,,embertől"?
Re:
#83: - Ne légy raszista,attól még,hogy az egyik ilyen nem biztos,hogy a másik is.(miért mindenki ZSIDÓ aki e fajta dolgokat elkövet kérdem én?)
http://www.huncor.com/kertesz/kerteszhtm.htm
Köszönet az eddigi aláíróknak
Tisztelettel
Kaslik Péter
| This discussion has been closed. |
Nem csak állampolgárságom, de származásom szerint is magyar vagyok. Nem vagyok sertés. Kertész megfeledkezik arról, hogy Magyarország még - hívtalosan - nem a "befogadott" kiválasztottaké, még akor sem, ha "tudnak magyarul".
Aki pocskondiázza a befogadók nemzetét, az nem érdemel díjakat és díszpolgárságot.