Peticiok.com

Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#26 Nov 18, 2011, 21:55

Re: Válasz Judyt 1986-nak

#24: Kritika - Válasz Judyt 1986-nak

Igen eltalálta nem így vagyok anyakönyvezve,de nekem ne egy olyan mondja meg hogy is anyakönyveztek aki szintén nem a saját nevén fut ezzen a vitalapon!Tudom hogy leírta ez egy ilyen műfaj az interneten,én ott is a saját nevemmel vagyok regisztrálva.És igen nem a témához szólt hozzá!!!!Úgy látszik az a rész elkerülte a figyelmét hogy ÉN KI FOGOK MENNI ALÁIRÁST GYŰJTENI A HIDEG ELLENÉRE IS!!!!!!!!Ezt azért írtam csupa nagy betűvel hátha igy nem kerüli el tisztelt Kritika figyelmét.Viszont én mertem a nevemet adni az aláirásnál és hogy tisztázzuk nem rejtettem el a nevemet,hogy aláírtam és támogatom ebben a 3témában a Szolidaritás Mozgalmat és a céljait is.Abból meg,hogy Ön nem akar tenni semmit arra kell következtetnem hogy EGYENLŐRE magának jó a helyzete.Nekem sajnos nem és szeretnék tenni ellene,ha ehhez az kell hogy kimenjek a hidegbe aláírást gyűjteni akkor kifogok menni,és szerencsére nem egyedül gondolom így!

Vendég#27 Nov 18, 2011, 22:53
Mit írjak? Úgyis hamarosan vége lesz mindennek...
A "kormány" meg fogja szüntetni a rendvédelmi szakszervezeteket. Utána majd jön a többi...
Ha most nem lépünk, soha többé nem lesz esély...
Vendég#28 Nov 18, 2011, 23:43
Aláírtam, mert egyetértek vele. De, hogy erre a döntéshozók odafigyelnek..... sajnos kevés rá az esély. :(
Vendég#29 Nov 18, 2011, 23:45
Sok a támogatandó petíció! Summa summárum,Orbán takarodj!!!
Vendég#30 Nov 18, 2011, 23:47
Úgyis az van amit akarnak! A név kötelez! (62%)És a 62% -l visszaélnek!
Vendég#31 Nov 18, 2011, 23:58

Re: Komolytalan az egész

#5: Senki Béla - Komolytalan az egész 

Az a baj, hogy belénk idegződött, hogy a kritikáért bocsánatot kell kérni. Nem kell, sőt mint a Szolidaritás tagja örülök, hogy leírtad, mert szükség van arra lássuk, mások hogyan gondolnak tetteinkre, terveinkre. Az útlezárásokról teljesen egyformán gondolkodunk, ezt ki is fejtettem a vezetésnek. Úgy gondolom ők is belátták ezt, de nem csak az én, hanem a hozzád hasonlók véleménye miatt is. Minden mozgalomnak vannak gyermek betegségei, amelyre a bírálat jó gyógykezelés. A petícióról pedig annyit, hogy abban az a jó, nem kötelező aláírni.

Üdvözlettel, GA 

Vendég#32 Nov 19, 2011, 00:08
Nem bírjuk tovább!!!!
Vendég#33 Nov 19, 2011, 00:23
Ez már túl sok ahhoz, hogy ne tiltakozzunk!
Vendég#34 Nov 19, 2011, 00:40
Már leírtak mindent ami a petícióval kapcsolatos.
Most már eredmény kéne de nagyon. Annál is inkább,
mert már az utolsó óra után vagyunk.
Vendég#35 Nov 19, 2011, 00:46
Csak azt szeretném meg köszönni,hogy én is részese lehetek ennek a nagy és nemes célnak!!
Köszönöm,,és grukkolok mindenkinek akik ennek a Nemes dolognak a kigondolói!!Drukkolok Nektek !! Minden jót kívánok a munkátoknoz!!!
Vendég#36 Nov 19, 2011, 00:59
Nem hagyom, hogy bosszú miatt ( 2006 ) elvegyék a nyugdíjamat!!!!!
Vendég#37 Nov 19, 2011, 02:18
benne vagyok a Kek Szalaggal a Demokraciaert mozgalomban,es tamogatom oket a Facebookon.Ez epp eleg,mert ezzel mindent megmondtam,nem?A demokracia az elvem,es mindig,minden szempontbol a demokraciat vedem,ez az en karakterem.Ezert vagyok a you tubon benne egy csomo tv musor terjeszteseben,hireket es kommentarokat kozlok a you tubrol.De utalom a soviniszta,nacionalista kijelenteseket,es ha a hazamra,Romaniara egy gyanus megjegyzest hallok,azt nem fogom szo nelkul turni.ennyi
Vendég#38 Nov 19, 2011, 03:49
Nem csak peticiokat kellene, mert ezek olyanok mint a legyek hanem valami komolyabbat is
Vendég#39 Nov 19, 2011, 05:50
Már előbb is megtehettük volna, de jobb később mint soha!
Vendég#40 Nov 19, 2011, 06:38
Magyarok!!!! Ébresztő,fogjunk össze,hisz,saját,gyerekeink,unokáink léte van veszélyben!!!!!
mareee#41 Nov 19, 2011, 07:31

plussszzz

mellesleg TILTAKOZOK a rokkantnyugdíjasok csalókénti beállításához és a nyugdíjuk,mint munka alapján szerzett jog elvételéhez. Ha 190ezer ember felülvizsgálnak,akkor 190 ezer esetben tévedett, csalt, hazudott az orvos is. Hol az orvosok tiltakozása????,
Vendég#42 Nov 19, 2011, 07:53
Nem lehet visszaható és demokrácia ellenes tv.-t hozni a szavazó nép ellenébe!
Vendég#43 Nov 19, 2011, 08:04
Remélem,hogy odafent is meghalják az egyre hangosabb polgári szavainkat és tesznek is valamit,mert ha ők nem majd mi kénytelenek leszünk meg védeni magunkat,törvényes keretek között.Polgár barát módon!!!!!
MS#44 Nov 19, 2011, 08:09

Válasz Judyt 1986-nak

#24: Kritika - Válasz Judyt 1986-nak

Kedves Kritika!

Ezért tartunk itt, mert egyeseket nem érdekel a politika a választás, azután meg sírnak, hogy megint milyen megszorítások vannak. Biztos vagyok benne, hogy a valóvilágra több ideje van ezen személyeknek, mint hogy egy kicsit tájékozódjon a politikáról vagy a jövőjéről!

Vendég#45 Nov 19, 2011, 08:26
Ne hogy bárki is azt gondolja,hogy egyedül az Orbán kormány felelős a mostani Magyar politikai és gazdasági helyzetért.A világ bankjainak egy része ugyanis össze fogott,Hogy az éppen prominens helyzetben lévő,éppen fejlődésnek induló országokat meg fojtsa,lehetetlen helyzetbe hozza.Hogy kik ezeknek a bankoknak a tulajdonosai,egy kis gondolkodás után bárki rá jöhet.S.Géza
Vendég#46 Nov 19, 2011, 08:41
Nem tűrhetjük, hogy ez az idióta kormány hatalmon maradjon.
icusla#47 Nov 19, 2011, 08:43
Azért tartunk itt,mert csak hang emberek vannak,akik nem vállalják a saját véleményüket,és nézetüket!!Szégyen!!!
Vendég#48 Nov 19, 2011, 08:51
Mindhárom ponttal mélyen egyetértek.Elegem van a pökhendi kontárok ámokfutásából!
zsolt#49 Nov 19, 2011, 09:06
Támogatom.
Vendég#50 Nov 19, 2011, 09:17
Remélem, hogy a petíció eléri acélját!