Peticiok.com

Sintértelep helyett Menhely!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#251 Jul 28, 2012, 22:34
Nem vagyok az ellen, hogy egyes állatok jobban élnek ma Magyarországon mint több százezer ember.
De azt jó néven venném, ha ezeket az embereket fel tudnánk emelni a fent említett állatok szintjére.
Vendég#252 Jul 30, 2012, 12:41
Írjátok alá ti is! :)
Vendég#253 Jul 30, 2012, 15:53
Hajrá,fantasztikus kezdeményezés!
Vendég#254 Jul 30, 2012, 17:38
Írd alá!
Vendég#255 Jul 30, 2012, 20:34
Szólj hozzá...
Vendég#256 Jul 30, 2012, 21:00
Két különböző menhelyről, ahol nincs altatás lett két hű társam! Őket kéne segíteni!
vacak#257 Jul 30, 2012, 23:56

Re:

#256: -

Szerintem nagyon jó ötlet.Kell,hogy menhely legyen.Nekem a társam,gyepmesteri telepről származó kutyus,aki még évek múlva,sem heverte ki a vele történteket.A cicám menhelyi,nála meglátszik,ha kicsit is,mert nincs sok ember,és idő rájuk,de törődtek vele.Ne felejtsük el,a kutyák életünk részei,leghűségesebb társaink.Ne hagyjuk őket,és a velük törődő embereket.

Vendég#258 Jul 31, 2012, 00:03
Ha már gazda nélkül élnek,legalább minőségi legyen az életük! Több támogatást nekik!!Nagyon szigorú állattartási törvények bevezetését javasolnám,illetve végre szeretném.Semmi ne maradjon megtorlatlanul ami rossz.Végtére is nem a kőkorszakban élünk.
Vendég#259 Aug 02, 2012, 14:50

:)

A menhelyen is elaltatnak kutyákat, de mindegy... Attól függetlenül a Menhely mégis humánusabb kifejezés mint a Sintértelep. Ami még humánusabb az az Állatotthon. ;)

234#260 Aug 23, 2012, 01:12

Re: Re: Re: Re:

#14: - Re: Re: Re:

ne haragudj, de szerinted melyik állatvédő"szedi meg magát kurvára" ??? Ha egyszer beleolvasnál egy általad is említett állatvédelmes posztba, rájönnél, h egy-egy állat mentése, tartása mennyi pénzbe kerül. Az állatvédők még a saját pénzüket sem kímélve mentik, tartják és rehabilitálják ezeket az állatokat, azon túl, hogy az összes idejüket ennek szentelik. Sőt, ha beleolvasnál néha egy-egy ilyenbe, láthatnád, hogy rengetegszer segítenek embereknek is. És hidd el, a legtöbb azok közül, akik pénzt küldenek egy-egy ilyen menhelynek, csoportnak, nem a tehetősebbek közül valók, hanem akár az utolsó forintjukat adják oda. Nem egyszer lehet olyanról sem olvasni, hogy a saját állatok mellé még plusz ideiglenesbe befogad az illető pár kutyát, pedig neki is épp alig van mit enni.
Megértem a problémádat, de ahogy egy előttem hozzászóló is írta, az embereknek annyival több előnyük van, h tudnak beszélni, ismerik a lehetőségeiket..ami a mai világban valóban nem feltétlenül egy nagy segítség, de még midnig jóval több, mint amit pl egy pórzára vert, vagy kidobott kutya, cica tehet. Másrészről az állatoknál nem csak a lakhatás és a táplálkozás probléma, hanem pl a rengeteg állatkínzás. De igazad van, tényleg, hagyjuk őket ott megrohadni, mert ők "csak" állatok. Már ne is haragudj, de mivel érzed te magad többnek egy állatnál? A stílusodból ítélve én például nem hoyg egy kutyát, de bármilyen állatot többre tartok nálad. Az ilyen felfogású embereket kéne kiirtani és akkor talán kevesebb lenne az álatkínzás és a fennmaradó összeget rászoruló embertársainkra tudnánk szánni.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Zsófia#262 Oct 15, 2012, 01:38

Pilisborosjenő

Aláírva
Raindroops#263 Oct 15, 2012, 01:39

Pilisborosjenő

Aláírva
Zsó82#264 Oct 15, 2012, 01:40

Pilisborosjenő

Aláírva

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#266 Oct 16, 2012, 19:10
Azert valamit nem ertek. Az allatvedo egyesuletnek is lehetosege van az altatasra? Marmint jelenleg?

This comment has been removed by the site administration.

Bubu#268 Jan 07, 2013, 16:56

Teljes mértékig  igazat adok hogy ez nem állapot hogy a kutyák így végezzék. Nem támogatom az altatást. Kell hogy legyen más megoldás.

Hene#269 Jan 07, 2013, 19:26

Re: Re:

#10: Vendég - Re:

Az a szánalmas aki mondja!

A legtöbb "éhező" családban min. 3 gyerek van kivétel nélkül! Felelőtlenség!!!! Ha nem tudod felnevelni NE szüld meg elvet kellene minden embernek követnie! Az állatok nem tudnak magukért kiállni, nekik itt vagyunk mi, helyettük beszélünk mi, de az ember ki tud állni magáért! Én inkább a védtelen állatok mellett teszem le a voksomat, a felelőtlen, szülésből megélni akaró embertársaimmal szemben, akiket mellesleg meg is vetek!!!

Vendég#270 Jan 08, 2013, 11:51
Jogot az élethez! Embernek/állatnak egyaránt!
védd az állatokat a bajtól!#271 Jan 08, 2013, 20:57
Szerintem undorító, hogy megölik vagy kínozzák az állatokat! Jobb lenne ha menhelyre vinnék őket ahol kapnak élelmet, vizet nem fagynak meg! Ha van szívük akkor a menhelyet választják!
szhelyi#272 Jan 08, 2013, 21:23

Re: Re:

#10: Vendég - Re:

Az emberek tudnak segítséget kérni. Tudják mi történik körülöttük. Ki tudják nyitni a szájukat, hogy a panaszukat mondják. És a kutyák??? Ők mit értenek? Nekik az kell a természetes legyen, hogy így éljenek? Ők hozzád szólnak, hogy te figyelj már, nem érzem jól magam, rosszul bánnak velem? Szerintem nem. A kutyákat és az embereket nem lehet összehasonlítani. A kutyáért az ember vállal felelősséget.

szhelyi#273 Jan 08, 2013, 21:26

Re: Re: Re: Re:

#14: - Re: Re: Re:

Akkor te minek vagy itt? Menj, rohanj segíteni az embereket!! Akkor te tegyél nekik jót.

angels#274 Jan 10, 2013, 00:39

Rescume Hungary

Szuntessek be a gyilkolo sintertelepeket!!! Nem is ertem hogy az UNIO-ba hogy engedhetik meg ezeket a korulmenyeket!! Menhely legyen minden korzetben es az emberek fogjanak ossze a kutyusok vedelmeben es befogadasaban!! Kulfoldon ez gyonyoruen mukodik!!! Nincs kobor kutya!! Egy kutyat sem hagynak szenvedni!!!!!!! Szegyen ami Magyarorszagon van!!!!
timi35#275 Jan 12, 2013, 22:14
engem is felháborít ez az egész rendszer és kellene valami megoldás annak érdekében,hogy minél több kutyus kapjon esélyt arra,hogy gazdija legyen