Sintértelep helyett Menhely!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Szerintem nagyon jó ötlet.Kell,hogy menhely legyen.Nekem a társam,gyepmesteri telepről származó kutyus,aki még évek múlva,sem heverte ki a vele történteket.A cicám menhelyi,nála meglátszik,ha kicsit is,mert nincs sok ember,és idő rájuk,de törődtek vele.Ne felejtsük el,a kutyák életünk részei,leghűségesebb társaink.Ne hagyjuk őket,és a velük törődő embereket.
:)
A menhelyen is elaltatnak kutyákat, de mindegy... Attól függetlenül a Menhely mégis humánusabb kifejezés mint a Sintértelep. Ami még humánusabb az az Állatotthon. ;)
Re: Re: Re: Re:
ne haragudj, de szerinted melyik állatvédő"szedi meg magát kurvára" ??? Ha egyszer beleolvasnál egy általad is említett állatvédelmes posztba, rájönnél, h egy-egy állat mentése, tartása mennyi pénzbe kerül. Az állatvédők még a saját pénzüket sem kímélve mentik, tartják és rehabilitálják ezeket az állatokat, azon túl, hogy az összes idejüket ennek szentelik. Sőt, ha beleolvasnál néha egy-egy ilyenbe, láthatnád, hogy rengetegszer segítenek embereknek is. És hidd el, a legtöbb azok közül, akik pénzt küldenek egy-egy ilyen menhelynek, csoportnak, nem a tehetősebbek közül valók, hanem akár az utolsó forintjukat adják oda. Nem egyszer lehet olyanról sem olvasni, hogy a saját állatok mellé még plusz ideiglenesbe befogad az illető pár kutyát, pedig neki is épp alig van mit enni.
Megértem a problémádat, de ahogy egy előttem hozzászóló is írta, az embereknek annyival több előnyük van, h tudnak beszélni, ismerik a lehetőségeiket..ami a mai világban valóban nem feltétlenül egy nagy segítség, de még midnig jóval több, mint amit pl egy pórzára vert, vagy kidobott kutya, cica tehet. Másrészről az állatoknál nem csak a lakhatás és a táplálkozás probléma, hanem pl a rengeteg állatkínzás. De igazad van, tényleg, hagyjuk őket ott megrohadni, mert ők "csak" állatok. Már ne is haragudj, de mivel érzed te magad többnek egy állatnál? A stílusodból ítélve én például nem hoyg egy kutyát, de bármilyen állatot többre tartok nálad. Az ilyen felfogású embereket kéne kiirtani és akkor talán kevesebb lenne az álatkínzás és a fennmaradó összeget rászoruló embertársainkra tudnánk szánni.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the site administration.
Teljes mértékig igazat adok hogy ez nem állapot hogy a kutyák így végezzék. Nem támogatom az altatást. Kell hogy legyen más megoldás.
Re: Re:
Az a szánalmas aki mondja!
A legtöbb "éhező" családban min. 3 gyerek van kivétel nélkül! Felelőtlenség!!!! Ha nem tudod felnevelni NE szüld meg elvet kellene minden embernek követnie! Az állatok nem tudnak magukért kiállni, nekik itt vagyunk mi, helyettük beszélünk mi, de az ember ki tud állni magáért! Én inkább a védtelen állatok mellett teszem le a voksomat, a felelőtlen, szülésből megélni akaró embertársaimmal szemben, akiket mellesleg meg is vetek!!!
Re: Re:
Az emberek tudnak segítséget kérni. Tudják mi történik körülöttük. Ki tudják nyitni a szájukat, hogy a panaszukat mondják. És a kutyák??? Ők mit értenek? Nekik az kell a természetes legyen, hogy így éljenek? Ők hozzád szólnak, hogy te figyelj már, nem érzem jól magam, rosszul bánnak velem? Szerintem nem. A kutyákat és az embereket nem lehet összehasonlítani. A kutyáért az ember vállal felelősséget.
Re: Re: Re: Re:
Akkor te minek vagy itt? Menj, rohanj segíteni az embereket!! Akkor te tegyél nekik jót.
Rescume Hungary
| This discussion has been closed. |
De azt jó néven venném, ha ezeket az embereket fel tudnánk emelni a fent említett állatok szintjére.