Ragaszkodunk a Mezzo-hoz.
Mezzo kudarc
Napi betevőről van szó.
Persze a bankköltségek, a számlák meg az élelmiszerek áfája se kutya.
Együttérzek. DUÉK !
Gábor
Mezzo
EZ ITT A LÉNYEG,EZÉRT (IS) REMÉNYTELEN ITT MOST MINDEN!
Köszönöm, hogy valaki kiállt annak érdekében, hogy a magyar tv-ben némi kulturális szolgáltatás még maradjon.Most elbuktuk mindannyian, de talán legközelebb egy más ügyben sikeresebbek leszünk.
Üdvözlettel Hoffmann Judit
Ma - január 5-én este - még van Mezzo, épp a Don Giovanni megy. Az Unitel Classic ugyanazt adja, amit a Mezzo, de a műsorkiírás a műsorújságban mást mond! Márpedig a Brahms Negyedik szimfónia nehezen téveszthető össze a Don Giovannival, még ott is, ahol a Beethoven kilencedikbe beletapsolnak! Mindenesetre sokak nevében köszönjük a fáradozást és addig örüljünk, amíg a T-Home engedi! Orosz Erzsébet
Szakály István
a MTV ny.vez.szerkesztője
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mezzo
Sándor Erzsi! Köszönöm, hogy tájékoztatsz. Köszönöm, hogy megpróbáltad. Köszönöm, hogy fáradoztál, utánajártál, utánanéztél.
Csak egy kérdés jutott eszembe: mi lenne, ha a Mezzónak tudna erről a petícióról,mi lenne ha hozzájuk eljutna a híre annak, ami itt történik? Miközben ezt a kérdést feszegetem, tudom, ez újabb feladat enne, amit nem én végzek el.Ezért most gyorsan elnézést kérek. De nem hagy nyugodni ez a kérdés. És ha már nem támaszkodhatunk sem sajtóra, sem Mezzó-ért rajongókra, akkor talán a Mezzó-ra támaszkodhatunk.
Tisztelettel,
Bodor Johanna
Mezzo TV
én is köszönöm a kezdeményezést, a kísérleteket. Ismerőseim a parabolaantennát javasolják, mint egyszeri befektetést.Nem tudom. Azt is hallottam, hogy a Mezzo februárban visszajön még egyszer tárgyalni. Nem bizakodom.
A T-com novemberi értesítőjében az szerepel, hogy január 15-től veszik ki a kínálatból a Mezzo-t.
Úgyhogy január 7.-én 18:40-kor még meg lehet nézni (föl lehet venni) PHILIP GLASS operájának (EINSTEIN ON THE BEACH) ÉLŐ élő közvetítését a Theatre du Chatelet de Paris-ból. Stage director, Set & Lighting designer: ROBERT WILSON. EZ NEM LESZ AKÁRMI !!!
Bodor Johannának is igaza lehet, szóval hogy egy híres ember(ünk) esetleg személyesen kérhetne tájékoztatást a Mezzo-tól...
Hát ez a mi hazánk, ilyenek a mi szolgáltatóink.
Mégegyszer köszönöm, és ölellek,
Gazsó Gy.
Köszönöm a munkádat. Szerencsés esetben a mai helyzet csak átmeneti lesz.
A Digi TV csatornakínálatában szerepel a Mezzo. Szolgáltatót kell váltani, akinek csak lehet, és közölni a szerződés felmondásakor, hogy ilyen a kapitalizmus.
Re: Mezzo
Dehogy nincs. Van még szolgáltató, amelyiknél elérhető a Mezzo. A Digi.
Mezzo tv