Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Naruto Shippuden
Szeptemberben ér véget újra az alapsorozat. Az AXN közleménye alapján augusztusban és szeptemberben nem lesz animés premier az Animaxon.
Sőt: nyugodtan megszűnhetne vagy átalakulhatna a 21.20-as főműsoridős dupla sáv, mert ennek így már nincs értelme. (Oda kerülne a késő esti animés sáv vagy az élő sáv.)
Mikor még...
Személy szerint még most is szívesen megnézném őket :D
Cím
Hát igen, de nem hiszem hogy ezek már valaha is vissza térnek, bár igaz hogy a Megamannek vannak folytatásai,valamint a felsorolt animék közül is vannak folytatása, évadjai és hasonló :D A Megaman NT warrior 1.DVD megjelent(1-4rész) van csak rajta, azt nem tudom, hogy lehet e kapni még a boltokban, nézzél utána. A yu-gi-ohnak van pár DVD, viszont manapság nem láttam a polcokon. :S
~
Ezen kívül örömmel vennénk az újabb sorozatokat is, mint például a tavalyi Gosickot vagy a Cyber Coilt.
Dvd-n szívesen vásárolnám meg a Toki wo Kakeru Shoujo, a Summer Wars, a 5 centimeter per cent, valamint a régebbi egyestés animéket, mint az Apfelland Monogatari vagy a Sailor Moon mozifilmek.
Igaz az is, hogy az Animax este nyolc után elérhető, így gyerekműsorokat nagyon nem érdemes beletenni, mégis azt gondolom, szükség lenne párra, mint az Arashi no Yoru ni és a You are Umasou amik egyestés animék, vagy a Mapletown Monogatari, ami évekkel ezeleőtt Juharfalvi történetek címen került levetítésre.
Lehet, hogy értelmetlen, de reménykedni még lehet.
Cím
Igen, jó lenne egy pár ami csak kizárólag gyerekeknek is lenne, de szerintem nekik bőven elég a minimax.
Danci: Mi is így gondoljuk. :) De hogy mennyire lehetséges fellendíteni, az már csak a jövő zenéje... ;)
blaaa
Cím
Cím
Animés piac
Animét, talán a régebbieket(igaz hogy feliratosan mentek) Spiral, Paradise Kiss, FMP, újakat (nem tudom lehetséges-e egyáltalán) Natsume Yuujinchou, Kuroshitsuji, Nabari no Ou, Katekyo Hitman Reborn(elég nagy cím) és még a D.gray-mant folytathatnák már.Nagyjából ennyi.
köszönöm ^^
Cím
egyetértek, de ha az animax pénzügyileg csak EGY fokkal is jobban állna, már sikeres lehetne... ismétlések/Sonys hülyeségek/tehetségkutatók(egyetlen jó a banzuke...) vannak... miért nem adnak le mondjuk egy digimon S02/3/4-et?? az megvolt nekik és csak 2-szer adták le... vagy yu-gi-oh, akármi ami anime (néha-néha naruto ismétlést nézek/soul eater/FMA Brotherhood stb.) ha csak EGY animét meg tudnának venni, (pl.Naruto: Shippuuden, InuYasha: The Final Act stb.) esetleg régi jó cuccokat szereznének újra be (Kaleido Star, Tsubasa Kapitány, stb.) azzal már pénzt tudnának csinálni...
Saját vélemény
Cím
Az A+ Tv csatorna sokkal híresebb volt, mint önmagában az Animax! Legalábbis szerintem. Elején nem voltak gondok az Animaxal, de ugyebár már jó ideje csak a ismétlések mennek, Mondó magazin is csak két havonta fog már megjelenni. Anime DVD már régóta nem is jelenik meg, sok DVD ígértek, párat ki is adtak teljesen végig, de az a pár nem mondható el soknak... A Digimon animét igen csak 2x adták le ismétlésként, de utána már le is váltották, már nem is tudom mi is volt helyette. Viszont egyetértek a felsorolt animékkel. Jó lenne újra leadni őket.
Naruto Shippuuden sajnos nem lesz, legalábbis nem mondtak róla eddig semmilyen új fajta hírt, inkább feladták/félbe hagyták. Igaz, hogy eddig az Animax akarta elindítani, de mint látjátok nem lesz belőle semmi.
Igyekszünk ismertetni ezt a petíciót! :)
Éééés, most lehet szépen oltogatni ^^
Gondolom, hogy elmondtam a véleményem én leszek a rossz kislány.. de sebaj, én élvezem :).
A két baromnak szól
Bocsánat! Nem bírtam ki, de ez egy véleményező oldal, szerintem töröljétek ki az ilyen nem törőldöm típusokat!
| This discussion has been closed. |
Cím
Köszönöm szépen! Ki, ki hogyan és miként áll hozzá a dologhoz, az mindenki döntse el maga! De! Több rajongó is szeretné ugyan ezt, ezért is támogatják az ötletet! Hogy ennek lesz e valaha is sikere, az már csak a jövő zenéje... Mellesleg mi sem hittük volna, hogy ennyien aláírják. :)