Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the author of the petition.
Úgyhogy kicsit félnék az új animéktől is, hogy azoknak is a szinkroja, hát tudjátok... olyan "meh" lesz.
Aztán jöttek a mindenféle amerikai illetve japán showk (ez utóbbi még csak-csak, de az is inkább egy szájhúzós "meh"-t vágott ki), a sorozatok... Rendben, a Doctor Who-nak, a Torchwoodnak (asszem az is voltX"D) örültem, de a többi... egyszerűen nem a célközönséget, az animés szubkultúrát célozta meg. Tényleg lehetnének olyanok, amik még érdekli is a mezei animést.
DVD-k, mangák... Sajnos pénzügyileg nem vagyok nagyon eleresztve, így mindkettőből bár gyűjtöm a magyar kiadásokat, általában a leárazottakat, másodkézbelieket vadászom. S bár szívesen a polcomon tudnék egy teljes Slayers DVD sorozatot, sőt, egy Kaleido Start is (példának okáért), de még a Kiddy Grade-t is meggondolnám... De nem hiszem, hogy lenne elég pénzem ezeket teljes áron beszerezni.
Szóval bármennyire is jó lenne, ha lehetne egy csatorna újabb animékkel-tartalommal, meg dvd-k, mangák... Nem nagyon van piaca.
Ahogy látom egyre jobban álltok az aláírásgyűjtéssel. Csak így tovább!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Egyetértek a petícióval, hiszen amit a mostani anime-csatorna sugároz, egyáltalán nem értékelhető...
Szívem szerint szeretnék látni minél több nem régiben kiadott vagy újonnan készült bármilyen animét a mostani műsorban levő unalmas illetve nem a csatornához illő sorozatok helyett!(értsük ezt kockák királyától kezdve az ostoba furi sorozatokkal együtt)
Amit szeretnék látni a már de am csak bizosan csak általam(de jó is lenne) elképzelt "új csatornán" azok olyan animék, mint pl: Fruits Basket, K-ON, Kuroshitsuji,Tsubasa Chronicle,Loveless...valamint a D. Gray-Man, BLEACH,Naruto folytatása...stb.
Szerintem nem lettek annyira rosszak a szinkronos animék! Ahelyett hogy panaszkodnánk...inkább örülnénk hogy legalább ennyit megtettek értünk.... eddig (hát őszintén..nem tartott sokáig -.-" )
Gyűjtemény......hmmmm szoktam rendelni ezt meg azt kitűző...manga :3
csak hát jó lenne ezekből is minél többet látni Mondo magazinnal együtt>.<!!! (azt is csak 2havonta adják ki :S)
| This discussion has been closed. |
KRoli
Én szurkolok Nektek, magunka! :)