Peticiok.com

Petíció Somos András műsorvezető visszatéréséért

Fejlemény

Vendég#1 Jul 15, 2024, 11:56
Üdv! Az nagyon jó lenne, ha Somos András visszatérne az ATV-be!
Én is szép nyarat kívánok mindenkinek!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#3 Jul 15, 2024, 12:14
Nagyon kellene egy hiteles, emberi ember az ATV-be! Bárcsak igaz lenne a hír!!!
Jó nyarat mindenkinek
Vendég#4 Jul 15, 2024, 12:23
Köszi a jó hírt! Előbb - utóbb a párhuzamosok is találkoznak, ők meg miért ne? Pusssszzz! Péter
Vendég#5 Jul 15, 2024, 12:55
Kedves Tündi!
Köszi az infót! Természetesen igazad van, ez András döntése lesz, ami függ a felajánlott feltételektől!
Köszönet a munkádért!
Üdvzlettel: Zölei Józsefné
Vendég#6 Jul 15, 2024, 13:00
Nagyon örülünk! Köszönjük a tájékoztatás!
Kell a jó hír!
Vendég#7 Jul 15, 2024, 13:04
Nagyon örülünk! Köszönjük a tájékoztatást!!
Kell a jó hír!
Vendég#8 Jul 15, 2024, 13:53
Kedves Tündi,
örülök, hogy tájékoztattál, és hogy mégis van remény. 😘
Vendég#9 Jul 15, 2024, 15:02
Kedves Tündi!
Köszõnjük a tájékoztatást, várjuk majd a továbbiakat is Andrással kapcsolatban!
Vendég#10 Jul 16, 2024, 07:26
nem értem ezeket az együttműködésről szóló megbeszéléseket,hiszen nem a világbéke megteremtéséről van szó.Somos András sok-sok éven át képviselte, és IGEN JÓL a televiziót, tehát ismerte a televizió un irányvonalát,amely mára már ahogy ez a példa is bizonyítja nem a nézők érdekeit képviseli, hanem a tulajdonos érdekeit, és mint ilyen biztos,hogy a fidesz érdekeinek védelme a fő feladatuk,és főleg a hitgyüli is aki elsősorban a pénzt gyűjti a pénzhez pedig csak kormányzati segitséggel lehet hozzájutni. És Sormos András bár egy nagyon jól képzett és igen okos ember ezt az irányt/pénz,pénz,meg kormányseggnyalás/nem jól mérte fel,és bár igaza volt, hiszen az öregúr nem pedofil volt, csak becstelen TRÓGER,de mivel Orbánnénak is jó barátja, hát ezért érte gyilkolni is képes a kormány.,Egyébként én a tudásomat ilyen társaságra mint az ATV,meg a HITgyüli nem pazarolnám hanem megvárnám mig a népharag elsöpri ezt az egész fidesz gyülekezetet,kormányt, és újjá épitenéem a karrieremet. Minden estre minden jót és jó egészséget,,kitartást kívánok Somos Andrásnak,és kivánom, hogy minél előbb egy fideszmentes magyarország televiziózását segitse,, épitse a hallgatóság örömére.Minden esetre ezt a peticiót már annak idején aláírtam.

Tisztelettel Pál Ernőné
Vendég#11 Jul 19, 2024, 14:04
Köszönöm szépen a tájékoztatást,ennek nagyon örülök!🥰 További szép napot kívánok!😘
Vendég#12 Jul 20, 2024, 07:28
Köszönjük ,a feltételek fontosak ,q legfontosabbak !!Köszönöm szépen!
Vendég#13 Aug 23, 2024, 07:04
Köszönjük a tàjékoztatàst!
Vendég#14 Aug 23, 2024, 08:33
Nagyon várom hogy újra ő vezesse a fórumot. Amióta elment nem nézem, szerintem ezzel nem vagyok egyedül

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.