Petíció a kispesti közétkeztetés minőségének javításáért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
[email protected]
Török Lívia (1/a) Török Attila (2/b) Apukája:
Török Attila
....
Re: [email protected]
Mi Líviánk :) bojkottálta egész novemberben az ebédet, de 6 hét után megunta a szendvicsezért, most újra befizettük. Ahogy más is írta, rendszeres a "fáj a hasam", de hálistennek ennél nem történik több, nem megy a hasa, nem hány, de valami tuti van... Hugánál ugyanez.
csatlakozzatok!
Ha a hivatalok tétlenek, mit tehetünk mi? Próbáljuk meg együtt kitalálni.
Re: csatlakozzatok!
#13: két kisfiú anyukája - csatlakozzatok!
Szia! Szeretném itt is kérni, hogy ne szabdaljuk szét ezt az ügyet. A Facebook-on már van oldala ennek ... Kispesti Közétkeztetés névvel, oda tegyetek be minden infót, képet.
Köszi: P.Gabi
Re: Re: csatlakozzatok!
#14: Gabcsi - Re: csatlakozzatok!
Kedves P. Gabi!
Az az FB oldal, az adminja szinte teljesen inaktív, a KCK (Kispesti Civilek a Közétkeztetésért) próbálta felrázni valamennyire... szerintem nem baj ha, több fórum van, minél több tiltakozó.
Csináljátok ti is!
Sch Gabi
Re:
Én sem látok sokat,meglepő az ottani hozzáállás. Ott az ebéd más,mint a Kós-Erkel- Corvin oviba. Az említetek közt ugyanaz az az ebéd.A Pannóniába más..Csak reggeli és uzsonna ugyanaz mindenhol.
Re:
[email protected]
Mi van akkor, ha nem a szerződés van felbontva, hanem a rendelt ételek száma lesz 0. Vagyis MINDENKI lemondja. És mivel én vagyok a VEVŐ, tehát aki fizet és diktál, azt mondja, hogy pl. a Juniortól szeretnék vásárolni az én saját leadódott pénzemből.
| This discussion has been closed. |
Igy a most szevező szülőkkel nagyon tudok azonosúlni!