Petició a "deviza" és lakáshitelesekért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: azonosító okirat
#375: Botond - azonosító okirat
Botond, teljesen igazad van. De szinte mindenki tudhatta, hogy ez a petició is csakis egy játék, amolyan komolytalan dolog, hogy néhányan kiereszthessék a gőzt... S nincs tovább.
Itt aláírhat papa, mama, s gyerekek, de így is látható, hogy mily csekély a létszám.
De azért itt olvashattunk okos, nagyonis , sőt tulságosan is derülátó dolgokat, ó, ha csak a fele is valóra válna..
Köszönet
Köszönöm az eddigi érdemi hozzászólásokat.
Nincs moderátor, vagyis én nem fogom senkinek sem törölni a hozzászolását. Kérem, mindenki gondolja meg saját maga, hogy mit és hogyan ír ide.
Szeretnénk vinni a petíciót 23.-án újra.... MÉG HIÁNYZIK 300 TÁMOGATÓ
Kérek mindenkit, hogy legyen aktív a szervezésben !
Üdvözlettel: Szabó József
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: azonosító okirat
#377: Endre - Re: azonosító okirat
Kedves Endre! Kedves Botond!
A petíciót fontosnak tartom. KELL, HOGY SOKAN LEGYÜNK
Másként is küzdünk igazunkért, pl:
http://www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/a-parlament-ben
:) jozef
Re: Re: Re: Re: Re:
Kedves Erzsébet!
Nagyon sajnálom, hogy elúszott a lakása. Irigylem a hozzáállását, de úgy érzem, hogy harcolni kell. Ha valóban gondolkodni képes emberek álltak és állnak akkor viseljék a következményeket. Értem itt ezalatt, hogy a bankokat kényszerítse a kormány a terhek egy részének átvállalására. Azért azt Ön is beláthatja, hogy az mindennek a teteje, hogy az ember becsületesen fizet és a tartozása csak nő és nő és nő. (ez forinthitelek esetén nem fordulhat elő) Ha holnap elárvereznék a lakásomat, akkor több mint a dupláját kérné összesen vissza a bank mint amennyi hitelt felvettem. Ez 4 év esetén több mint évi 25 %-kos kamat. Ezt mindenki beláthatja, hogy ez UZSORAKAMAT és az emberek törvényes kifosztása, és ez ellen TENNI kell. Annál is ikább, mert mint hitelfelvevők úgy tudtuk és tudjuk, hogy az alkotmány tiltja az uzsorakamatot a lakáshitelekre. Higgyje el, hogy sohasem vettem volna fel chf, hitelt, ha kaptam volna forintban is, és a markomba sem nevettem soha. Sem időm és sem energiám nem volt arra soha, hogy a más kárán nevessek. Ingább segítenék mindenkinek, ha tehetném.
Re: Juci
A KORMÁNYFŐNEK HIÁBA ÍRSZ,BÁRMIT IS!Ő,MAGAS SZINTRŐL LES@ARJA AZ EMBEREKET!NEKI CSAK A HAVEROK,IZRAELITÁK,MOZDONYSZŐKÉK A FONTOSAK!NEKEM SE VÁLASZOLT!MÉG CSAK A LEVIT SE OLVASTA!HA VÉLETLENÜL MÉGIS,MERT NEM MINDEN LEVELEZŐ RENDSZER IRJA KI,HOGY OLVASTÁK,AKKOR SE ÉRDEKLI ŐT A KIS NYOMORULT EMBEREK GONDJA!NEKI AZ A FONTOS,HOGY LEGYEN FOCIPÁLYA,LEGYEN AKIKNEK TASLIT ÉS SALLERT OSZTOGATHAT!LÁSSÁK A KÜLFÖLDIEK,HOGY EGY CIGUS IS TUD MUNKATÁBOROKAT LÉTESITENI AZ ESZEMENT EURÓPÁBAN!!NEKI ÉS A HAVERJAINAK MÁR MINDENÜK MEGVAN!HA VÉLETLENÜL,VÁLTOZNA IS ITT VALAMI,Ő MÁR A JÖVŐJÉT,EZELŐTT 10 ÉVVEL IS MEGOLDOTTA!!MOST MÉG TÖBB VAN MINT AKKOR,NEKI IS MEG A HAVEROKNAK IS!!
kati
kész átverés showwwwww
Re: Re:
Re:
SZTRÁJK!!!"Nem fizetjük hitelünket Szeptember 1-től"
http://www.facebook.com/event.php?eid=171749319558384
rema
ibolya
Izland példája,tehát csak a nemzeti bank maradjon saját pénzkibocsátással,nem kell a mellébeszélés,meg a köntörfalazás,nem vagyunk hülyék és tájékozatlanok sem.
figyelem!!!!!!!
Senki ne döljön be az árf.gátnak.!!!!!alá ne írjátok!!!!!!! ez egy k.nagy átverés.három év múlva elveszik a házadat ha aláírod!!!!harcra fel!! ha havi 180.-on törlesztesz, megtakarítasz egy kis pénzt három évig.aztán a gyszln. összegyült kis pénzt 25.-évig fizeted ha akarod, ha nem kamatostúl és kezelési költségestől.25évig. Sem előbb nem egyenlítheted ki sem egyben nem fizetheted ki.!!!ez mi??????? Ha ezt egy magán ember mondja elásom az tutttti!!!! tőke.1500,kamat+kk.9870.Na csatlakozom szept 1.-től senki ne fizessen!!!!!!!!!!!
[email protected]
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: kié a felelősség?
#368: - Re: Re: kié a felelősség?
Jó lenne nicknevet használni, mert amennyiben Ön nem a "d 209"... Magas röptű hozzászólását nagyon értékelem, de az emléktábla avatás sajnos most elmarad. Persze, lehet vállat veregetni ki, hogy döntött. Annyi a probléma, hogy maga sem lát itt senki életébe. Akkor mire fel kritizál??? Valószínű, 35 nm-en jól elvan, 2-3 fő részére ideális. E felett sajnos megoldhatatlan. Hozzáteszem, a mai napig becsülettel fizetem a részletet, nincs elmaradásom, és még nem árverezik a lakásomat. Nem sírok, nem sajnáltatom magam, természetesen megoldjuk, ahogy és ameddig tudjuk. Ennek ellenére támogatom a petíciót, de nem értem mit keresnek itt olyanok akik azért írnak, hogy másokat sértegessenek, kötözködjenek? Egyet értek önnel: járja csak tovább a maga útját. Üdvözlettel.