Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nem vagyok a véleményemtől se kisebb, se nagyobb magyar, mint az átlag, azok, akik pedig hangoztatják, hát nagyon röhejesek. Ebben a kormányban már csak a hülyék hisznek. Az értelmesebbje nem.
Dobo Istvan imaja
Istenem! Te látod a mi kis romladozó várunkat s benne ezt a maroknyi, elszánt népet… A te nagy mindenségedben kicsi semmiség ez a földi világ. Ó, de minekünk ez a mindenségünk! Ha kell a mi életünk, vedd el uram, tőlünk! Hulljunk el, mint a fűszál a kaszás vágása alatt! Csak ez az ország maradjon meg… ez a kis Magyarország…
Mária, Jézus anyja. Magyarország védő asszonya! A te képedet hordozzuk a zászlóinkon! A te nevedet milliók ajka énekli magyarul! Könyörögj érettünk!
Szent István király! Nézz alá az égből! Nézd pusztuló országodat, veszendő nemzetedet! Nézd Egert, ahol még állnak a te templomod falai, és ahol még a te nyelveden, a te vallásodon dicséri a nép a Mindenhatót. Mozdulj meg mennyei sátorodban, Szent István király; ó, borulj az Isten lába elé! Isten, Isten! Legyen a szíved a miénk!
Viszont technikai probléma lehet, hogy Békemenet nem csak az internetet használta az önszerveződésre. Továbbra is el kell érni azokat a támogatókat, akik nem internet használók.
Vera
Ha meg kell mozdulni a hazánk megvédése érdekében, újra ott leszünk, és nekünk nem kell oktatást tartani abból, mit tegyünk, ha hideg van! Akkor is ott leszünk!!!
És főleg örültem, hogy én is ott lehettem.
hogy a jelenlegi megszorításokat az előző kormány mérhetetlen saját zsebre dolgozása miatt kellett bevezetni.
Csak szánni tudlak ! Látszik,hogy csak a ballib.sajtóból értesülsz mindenről.Fogalmad sincs milyen érzés félmillió értelmes ,kulturált , egyformán gondolkodó ember társaságában részt venni egy rendezvényen,önként,csak a józan észre hallgatva.
Még annyit:kikérem magamnak,hogy engem és a velem egyformán GONDOLKODÓ (nem más véleményét szajkózó)sok százezer embert ismeretlenül "lecsürhézz". Különben a stílusod ,magáért beszél,nem szükséges más jellemrajz.
Mari néni
Re:
Kedves Józsi bácsi a tanyáról,aztán el tudná -é mesélni, kik és hogyan juttatták ide az országot??Nem, kedves Józsi bácsi a tanyáról,ami volt az nem múlt el,most isszuk a levét!!!Tessék csak szépen átgondolni hogy is volt!?Ha maga Józsi bácsi drága lop, csal ,hazudik ,maga sem úszhatná meg büntetés nélkül,bár lehet,hogy a maga tanyáján is az a módi!?Merthogy csak a hülyék hihetik, hogy felelősségrevonás nélkül megúszhatja a tolvaj,hazug banda!Gondolom az értelmes tehenei sem tejelnek már úgy mint az előző kormány idején,mert a gazdájuktól átveszik az "értelmet"!További jó munkát!
| This discussion has been closed. |