Oltottaknak még egy oltást gyenge immunválasz esetében
Oltottaknak még egy oltást gyenge immunválasz esetében / Közlemények / Harmadik oltás / Hozzászólások
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2021-07-17 10:07- Date of removal: 2021-07-17
- Eltávolítás oka:
|
Vendég |
#22021-07-17 10:50Németh László |
|
| |
|
Anna Vendég |
#32021-07-17 11:02Köszönöm a munkádat, örülök a sikernek.
Jó egészséget kívánok Neked és mindannyiunknak! Sikeres munkát és további bátor kiállást a hátrányos helyzetbe került emberek érdekében! |
|
| |
|
Vendég |
#42021-07-17 11:18Köszönöm a tájékoztatást |
|
| |
|
Vendég |
#52021-07-17 12:26Köszönöm a tájékoztatást, az áldozatos munkát. Remélem mindenki egészségesen túléli ezt a nehéz időszakot. Ne legyen több áldozat. |
|
| |
|
Vendég |
#62021-07-17 22:24Kedves Furtado Renátó, köszönöm az értesítést. Bent vagyok a "Sinopharm utáni negatîv eredménnyel" Facebook közösségben, naprakész vagyok a friss információkkal. Már hozzájutottam 1 Modernához, azzal lett már 500-as immunitás eredményem.
Minden jót kívánok mindenkinek!
Hargitai Márta mellrák túlélő
Budapest |
|
| |
|
Vendég |
#72021-07-18 10:44Természetesen örülünk nekin DE: Az a kérdésem hogy vajon egy oltás elég-e azoknak akiknek gyenge védettséget mutatott az IGg tesztje, továbbá hogy ez 1 oltás vajon véd-e minket az új mutánsoltól?
Üdvözlettel GAnna |
|
| |
|
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak.
A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni?
További petíciók, amik érdekelhetik
Ingyenes tárhelyet biztosítunk internetes petíciókhoz. Készítsen egy professzionális internetes petíciót a mi hathatós segítségünkkel! Petícióink minden nap szerepelnek a médiában, így egy petíció indításával könnyedén felkeltheti a közvélemény és a döntéshozók figyelmét.