Peticiok.com

Oltottaknak még egy oltást gyenge immunválasz esetében

Harmadik oltás

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#2 Jul 17, 2021, 10:50
Németh László
Vendég#3 Jul 17, 2021, 11:02

Köszönöm a munkádat, örülök a sikernek.
A nemzeti összefogás meghozta az eredményt.
Azoknak a szakembereknek is hála, akik nem engedtek semmi befolyásnak, és korrekt véleményt formáltak az igazi védettség érdekében.Aug. közepén telik le a 4 hónapom a 2. Sinopharmtól. Antitest tesztem minimális neutralizációt mutatott. Várom az mRNS vakcinát.

Jó egészséget kívánok Neked és mindannyiunknak! Sikeres munkát és további bátor kiállást a hátrányos helyzetbe került emberek érdekében!

Vendég#4 Jul 17, 2021, 11:18
Köszönöm a tájékoztatást
Vendég#5 Jul 17, 2021, 12:26
Köszönöm a tájékoztatást, az áldozatos munkát. Remélem mindenki egészségesen túléli ezt a nehéz időszakot. Ne legyen több áldozat.
Vendég#6 Jul 17, 2021, 22:24
Kedves Furtado Renátó, köszönöm az értesítést. Bent vagyok a "Sinopharm utáni negatîv eredménnyel" Facebook közösségben, naprakész vagyok a friss információkkal. Már hozzájutottam 1 Modernához, azzal lett már 500-as immunitás eredményem. Minden jót kívánok mindenkinek! Hargitai Márta mellrák túlélő Budapest
Vendég#7 Jul 18, 2021, 10:44
Természetesen örülünk nekin DE: Az a kérdésem hogy vajon egy oltás elég-e azoknak akiknek gyenge védettséget mutatott az IGg tesztje, továbbá hogy ez 1 oltás vajon véd-e minket az új mutánsoltól? Üdvözlettel GAnna

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.