Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ok minden leben kanalak,pedig az o orszagukat nem tamadta meg soha senki!
Szégyelje magát,
Mert utálom az Amerikai liberálista politikát.Jól nézünk ki,majd a gyilkos fogja akasztani a hóhért nem ,de? Igen is mi Magyarország állam polgárai vagyunk,és ne avatkozzon senki bele a Magyar belpolitikába,főleg nem a cionista Soros féle seggnyalók.Tessék már egyszer észre venni, amig Amerikát bokszolták mi már rég fényesek voltunk.Tanácsot tudunk adni,hogy ne gyilkold azt aki nem nyal be neked.100milló Indián vére szárad Amerika lelkén,nem kéne előbb ezzel elszámolni?
Nincs mit hozzáfùzni.
Engem nem képvisel! Milyen alapon meri bárki írni azt, hogy a Magyar emberektől, amikor a saját nevében beszél? Első sorban saját nevében beszél, másod sorban azok nevében akik majd aláírják! Na ezért tiltakozom, hogy az én nevemben is előre kijelent dolgokat! Olyan a szövege, mintha a Hazafias Népfront nyilatkozott volna meg!
Aláírtam, mert pimaszságnak tartom az amerikai megnyilatkozást! Talán kellene a Nagykövet asszonynak egy térképet ajándékozni, hogy tudja, hol van...
A hócipőm tele van már, hogy minden jött ment amcsi Magyarországot kioktassa / gyalázza.
| This discussion has been closed. |
Felháborítónak tartom,hogy a nagykövet asszony veszi a bátorságot magának, hogy a kormányunkat elmarasztalja. Lelkem szerint azonnal haza küldeném. Söpörjön a saját házuk előtt, van mit söpörni