Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
#41: - európaiak irtottak ki az indiánokat. Nem kellene elfelejteni
Mert az USA beavatkozásai mindég csak sok ember halálát, anarchiát és nyomorúságot vittek. Meg a nagytőke érdekeinek érvényesítését. Köszönöm ebből nem kérek, sem kicsiben sem nagyban.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: gyülölet
A petícióval egyetértek. Én még hozzá tenném, hogy a hadgyakorlatot követően villámgyorsan vigyék vissza az eszközeiket az USA-ba! Nincs szükség rájuk! Meg tudjuk védeni magunkat, a határainkat az Önök tankjai repülői nélkül is! Nem engedjük, hogy itt is egy másik Líbia, Szíria, Afganisztán legyen! Ha valami problémája van Obama-nak az Oroszokkal, üljenek asztalhoz, és beszéljék meg! De nem fogjuk a magyar honfitársainkat engedni lerohanni... Kárpátalja is a mienk, mMAGYAROK élnek-laknak ott is!!!! - ez a petícióból kimaradt.. Ezt is mellé kellene tenni!
A nagykövet túllépte a hatáskörét. Nincs joga ahhoz, hogy beavatkozzon az ország ügyeibe. .
Ha már annyira aggódhatnékjuk van valakiért, én Szaud-Arábiát javasolnám. Köszönjük, mi jól megvagyunk, Magyarországon mindenkinek a nyakán marad a feje, és a végtagjai is a helyükön. Vagy egy Kolumbusz nevű tömeggyilkost ünneplő demokráciában ez nem szempont?
Mert az igazságot képviseli!
Olyan hosszú, unalmas, semmitmondó, szellemtelen volt az a beszéd, hogy a hetvenes évek-beli április 4-i ünnepségeket idézte. -ásítás - Azért olvastam végig, hátha mégis lesz benne valami mondanivaló a szóvirágokon kívül. Nehezen találtam, de azok meg hazugságok voltak. Ennyi telik egy híres amerikai diplomatától? A világ uraitól? Szánalmas. Bár ne várjunk igazságtalanul szellemi magasságokat valakitől, aki barbi baba emlőin nevelkedett.
| This discussion has been closed. |