Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a levél egy átverés lesz...
Nem lehet, hogy ez a levél egy vicc? Aki ezt írta nem igazán tud magyarul fogalmazni, rémes a helyesírása, történelmi ismeretei hiányosak és még a nagykövet beszédét sem olvasta el... Szerintem ez egy átverés, mert ha nem, akkor bizony ez a hölgy szégyent hoz az országra...(de az oktatási rendszerünkre mindenlépp).
Igaza van Bellnek
Sajnos teljesen igaza van a nagykövetnek. Aki nem veszi észre, hogy Mo-on mi megy, az inkább petícióírás helyett kicsit próbáljon meg tájékozódni. Pontosan azt fogja tapasztalni, amiről Coleen Bell beszélt.
Mintha Észak-Koreában lennék már. Egyre hasonlóbbá kezdünk válni hozzájuk, bizonyítja ezt ez a petíció is.
Re: Igaza van Bellnek
#282: Látogató - Igaza van Bellnek
Te egyátalán tisztában vagy azzal amit leírsz???
A nagykövet asszony, aki talán azt sem érdemli meg, hogy asszonynak nevezzük, Magyarországot egyszerűen leszólta vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy idiótának és hülyének nevezte...
Minden arra megy ki, hogy Európát ellepje ez a sok szenny és Európának vége legyen.......
Igaza van???? Akkor menj el az Egyesült Államokba és legyél Amerikai állampolgár....
Nem tűrhetjük tovàbb màs orszàgok ès vezetőik gyalàzkodàsàt.
Magyarorszàg nem kèr belőlük!
Mélységesen fel vagyok háborodva a nagykövet asszony
viselkedésén
Re:
Kedves Robi!
Úgy látom, nem Bernadett hanem te nem vagy tisztában a dolgokkal......
Nem veszed észre, hogy minden arra megy ki, hogy ez a sok szenny ellepje Európát és Európának vége legyen??
Ez az Egyesült Államoknak szerinted mennyire lenne jó???
Jó lenne, ha egy kicsit eljutna az a szöveg az agyadig amit elolvasol.........
Ha nem tetszik, hogy kiállunk az országunkért, takarodj az Egyesült Államokba.....
Re: Re: Igaza van Bellnek
#294: Csak - Re: Igaza van Bellnek
Te vagy nem olvastad a nagykövet beszédét vagy nem értetted meg, amúgy szerintem is sok mindenben igaza van, viszont azt nem értem, hogy azért mert valakinek más a véleménye, miért kéne elköltöznie???
| This discussion has been closed. |