Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Uszító
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Köszönet Colleen Bell Nagykövet Asszonynak a jogos kritikáért!
#1252: magyar demokraták - Re: Re: Köszönet Colleen Bell Nagykövet Asszonynak a jogos kritikáért!
Hazaáruló bitangok vagytok, lelketek sötétségben van, de még megváltozhattok :-)
#1252: magyar demokraták - Re: Re: Köszönet Colleen Bell Nagykövet Asszonynak a jogos kritikáért!
Szégyenletes ostobaság, hogy ilyen emberek Magyarnak vallják magukat!
Takarodjon haza amerikába, ott pont elég dolgot kritizálhat, amit a honfitársai tesznek a "demokrácia" nevében, ne itt szóljon bele a mi belügyeinkbe!
Én meg tiltakozok a magyar demokraták idióta hülyeségei ellen!
"Ha nem tetszik, el lehet menni!" Idézve egy nagy' embertől.
S, ha már elmentek, vihetitek magatokka a nagyköveteteket!
Amerika mi itt Európában meglennénk nélküled nem hiányzol itt senkinek! Most ránkszabadítottad ezt a csürhét,hogy szükség legyen rád itt is! Európa sokkal erősebb nálad gazdaságilag!Hát ez itt a bajság! Most itt szítjátok a tüzet,hogy szükség legyen rátok! Mert Amerika ebből él rombol aztán segítőkészen újraépít mindent! Amerika nézz magadba és süllyedj el szégyenedben! Gyalázat!
Azok papolnak itt nekünk, akiknek az elődei tűzzel vassal, himlővel fertőzött "ajándék" pokrócokkal és ruhákkal gyilkolták az amerikai kontinens őslakosait? Utána fekete embereket hurcoltak be Afrikából, hogy rabszolgaként dolgoztassák őket az Indiánoktól elrabolt földeken? Akik 1945-ben a Német hadifoglyokat cinikusan átnevezték "Lefegyverzett ellenséges erők"-nek, (DEF) hogy ne kelljen a hadifoglyokra (POW) vonatkozó általuk is aláírt genfi egyezményeket betartani és másfél millió németet halálra éheztettek? Akik ma is más országokban működtettnek foglyokat kínzó táborokat? Az alábbi filmet érdemes megnézni. A brief and crucial history of the United States http://www.informationclearinghouse.info/article30620.htm#idc-cover
Re: Re: Bocsánatot kérek Colleen Bell Nagykövet Asszonytól!
#1230: Felső Bernadett - Re: Bocsánatot kérek Colleen Bell Nagykövet Asszonytól!
Te nem Felső Bernadett vagy, ezért fel leszel jelentve, mert vissza élsz más nevével! Töröld magad te kretén. Ugye tudod, hogy ez büntetendő cselekmény! Az E-mail címed alapján, könnyen megtalálható vagy, de az IP cím is irányadó!
Reason for the removal: Nevemmel való visszaélés
Kedves aláírók!
Jelezném itt a fórumon is, hogy egy kedves baloldali "barátunk" a nevemet használva valótlanságokat állít.
Hogyan történhetett ez meg? Úgy, hogy nem a saját nevével regisztrált az oldalra, hanem az én nevemet használva, azért, hogy bolykottálja a petíciót és zavart keltsen közöttünk. (Az oldalra bármilyen névvel lehet regisztárlni, akár Mek Elek névvel is.)
Úgy tudjátok eldönteni, hogy én írtam-e a levelet, vagy a nevemet használó, hogy ha én írok ide bármit, akkor a nevem kékkel van feltüntetve és a nevem alá az van írva, hogy a petíció szerzője, a baloldali "barátunké" pedig feketével, valamint a neve alatt semmi sincs feltüntetve.
Én tudom az ő hozzászólásait törölni, viszont ő az enyémeket nem. Azon kívül, hogy a nevemben hazudozik, mást nem tud tenni az oldallal és a petícióval sem.
Megkérlek titeket, hogy ennek az aljasságnak ne dőljetek be!
Akinek még így is kételyei vannak, nyugodtan írjon a petíció szerzőjének levelet, azaz nekem. Amint időm engedi, válaszolni fogok! Azt a levelet csak én és a levél írója fogja látni!
Köszönettel: Felső Bernadett, a petíció megírója
Hogy ki a magyar és ki nem, már eldőlt! Ti valószínű, hogy egyik sem vagytok, mert képesek lennétek hazánkat és Európát is kitenni az öldöklésnek! Azt kívánom, pedig esküszöm, hogy nem volt bennem eddig semmilyen rossz idulat, hogy a családotok kivégzésével kezdjék a betolakodók! Na, akkor majd meg látjuk, hogy mekkora demokraták és magyarok vagytok! Az emberből kihozzátok az ilyen nyilatkozatot! NEVETSÉGES BAGÁZS VAGYTOK, SEMMI MÁS!
Ti nem demokraták vagytok!- hanem HAZAÁRULÓK!!!!!!!!!!!!!!!!
Reason for the removal: Uszító
Reason for the removal: hazugság
Re: Bocsánatot kérek Colleen Bell Nagykövet Asszonytól!
#1271: Bernadett Felső a petíció szerzője - Bocsánatot kérek Colleen Bell Nagykövet Asszonytól!
Barátom, még mindig nem kék a neved! Gyakoroljad még! :D
Reason for the removal: Jó játék!
Reason for the removal: Jó játék!
Reason for the removal: gyülöletkelt?
| This discussion has been closed. |