Gyalogosbarát Kazinczy utcát szeretnénk!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ammenyiben lehetseges tiltsatok ki az itt élőket is, mert hiszen a sétáló utcara azert van szükség hogy még több tetves turista ordítson reggeltő estig. Mert hiszen az ő kényelmük a legfontosabb. ha nem férnek el az utcán, akkor kevesebben lesznek. Szóval még több patkányt ide... HAJRÁ!
Szerintem meg a legjobb megoldás, ha bezárják a kocsmákat. Akkor nem kéne autóval kerülgetni a dohányzó tiniket és még pihenni is lehetne munka után...
Re:
Csak a KRESZ-t betartva. A kerékpárosok is már átestek a ló túlsó oldalára, hogy majdnem mindent megengedhetnek maguknak és tudom vannak kivételek, de saját tapasztalatból mondom, hogy alig látok manapság szabályosan haladó kerékpárost.
Szeretem a sétálóutcákat. Barátságosabbá teszik a várost.
Re:
Nem ártana kicsit több jóindulattal tekintened a világra! Hidd el, te is jól járnál. #11
| This discussion has been closed. |
Másik, lépjen be az AZÉRT vagy az utca-szövetség a TUTSZ-ba a Tematikus Utcák Szövetségébe, (Jáki Móni) hogy még több hátszele legyen, a többi utca így pl a most felpörgőben lévő Bartók Béla Boulevard is támogassa a Ti kezdeményezéseteket és persze vice versa!