Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Az amerikai nép gondolkodása, közösségtudata 100 évvel előttünk jár. Nem véletlenül nem szeret Orbán odajárni. ill. nem szeretik ott őt/őket.
Re: Re: Re: Re: Ludmillának!
#250: Mártonka - Re: Re: Re: Ludmillának!
Mártonka Te tényleg nagyon szellemes vagy,magasabban szárnyalsz mint a LúdMillások. Kár, hogy nem érvelsz, csak egyszerüen , a témát bagatellizálva, mellébeszélve jópofáskodni tudsz. Ilyen beszédírókra lenne szükség a most induló Libajnai féle mozgalomban. A helyedben megfontolnám ezt a fajta szerepvállalást.
Re: Re: Ludmillának!
Re: Re: Re: Ludmillának!
#256: Mártonka - Re: Re: Ludmillának!
Mártonka, szívemből szóltál. Jó pedagógusaid coltak az iskolában.
#256: Mártonka - Re: Re: Ludmillának!
Jajj, Mártonka, ez annyira egyszerű,mellékvágányra terelő, komolytalan buggyanás, hogy el sem éri az ingerküszöbömet. Próbálj meg komolyabbat alkotni. Egyik párt sem helyezkedik szembe a többséggel, mindegyik azért harcol, hogy az az övé legyen. És nem mindig a legtisztább eszközökkel. Lásd legutóbb Tiszavasvárit. Ha ilyen laposakat tudsz csak bedobni, inkább fókuszálj a magyar társadalom problémái helyett a boldog házasságodra, vagy a korai magömlés problémáira. Az közelebb állhat hozzád.
#259: Libajnai LúdMilla - Re: Re: Re: Ludmillának!
Lúdmilla, imádom a töltött libanyakat, főleg tojásos-gombás-petrezselymes töltelékkel. Arra talán jó vagy, bár korodnál fogva, hm... lehet, hogy 3 napig előfőzni kell az ételt. Lehet, hogy inkább a piacon szerzem be, jobban járok - meg a család is.
#259: Libajnai LúdMilla - Re: Re: Re: Ludmillának!
Nem is vagy te olyan kedves, Ludmilla.
Ha már azzal sem vagy elégedett, hogy viszont láthatod a saját tákolmányodat, akkor te egy igen kukacos liba vagy, úgymond vágásérett. Tehát "fókuszálj" a kondérra! Most már üljön a hátadra a hóhér, hogy elkészíthesse belőled a fenti Vendég azt a hőn áhított töltött libanyakat.
Legyél nyugodt, a magyar társadalom problémái nélküled úgyis megoldódnak, ha megfelel neked a világutazás helyett a kondér.
Re: Re: Re: Re: Re: Ludmillának!
#261: Mártonka - Re: Re: Re: Re: Ludmillának!
Most már csak mosolyogni tudok rajtad Mártonka. Légy jó kisfiú és ne csinálj semmi rosszat!
Csak röviden
Sajnállak, nagys. Ludmilla, de egyben biztatlak is, hogy mosolyogjál csak nyugodtan, ha már mondod, csak azt tudsz.
Túlélem e mosolyt vidáman, mert belegondoltam, hogy a lovacska is háziállat, nézd csak, Liba: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=293994707375966&set=a.119958111446294.21003.119346298174142&type=1&theater
#264: Mártonka - Re: Re: Re: Ludmillának!
Mártonka, nem megmondtam már, hogy hagyd ezt a gonosz libát!
Re:
Jobboldali vagyok, ennek ellenére örülök, hogy Obama győzőtt.
Így kevesebb lesz az agresszió a világban.
Udvarias kérdés:
Ezt a Ludmillát nem nyomná meg valaki?
Re: Re: Re: Re: Re: Ludmillának!
#261: Mártonka - Re: Re: Re: Re: Ludmillának!
Hát ezt mondtam én is!
Imádom a töltött libanyakat, de Lúd-millából kissé rágós lenne, ezért inkább a piacon keresgélek.
#264: Mártonka - Re: Re: Re: Ludmillának!
Mártonka! Jó csere volt, egy iilyen gyönyörű paripa csak jobb, mint egy kivénhedt liba!
Re: Re: Re:
Én sem tennék még egyszer ajánlatot Ludmillának, még navigátorként sem. Ez lehet, hogy nem is liba, hanem szörnyella de frász.
| This discussion has been closed. |