Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Te BÉKÍTŐ!!! mitől vagy te békítő, mikor most is uszítasz? Hol láttál te zsidót keresztély templom előtt köpni? Érdekes, keresztény létemre én ezt láttam zsinagóga előtt. Ugye, a közelmúltban is keresztény papot vertek meg Rákoskeresztúron, nem rabbit, te nyitott szemmel járó nagyokos. Hú...
Re: Re:
Zsidó barátom, ez csak hergel minket, engem sikerült is felhúznia, úgyhogy megyek, mielőtt végképp felforr az agyam.
Re: Re: Re:
Igazad van, szóra sem érdemes az a barát, aki lázító és, akinek olyan szeme van, hogy azt is látja, ami nincs.
Tudta, hogy baj lesz a svájci frankos hitelezésből mindenki, csak azt nem tudta mikor!
100 év múlva a svájci frankos hitelezésre úgy tekintenek vissza, mint az évszázad legnagyobb átverése.
#145-höz.
Érdekes gondolatok. Néhány közülük.
„Egyébként is, Önök gondoskodnak arról, hogy a halottaikat pénzre váltsák” Javaslom tanulmányozni a 2006. évi XLVII. Törvényt. Az már csak hab a tortán, hogy a 2006-os Balsay-csőcselék még a jól megérdemelt pofonokat is pénzre váltotta.
„Magyarország megvédése ezideig ennél sokkal több áldozatot kívánt” Már csak az a kérdés, hogy a magyar baka hogyan védte a hazát egyrészt Doberdónál vagy Isonzónál, miközben szorgalmasan gyilkolta a taljánokat saját hazájukban, otthonaikban, másrészt a Donnál, ahol szintén a helybélieket szerettük volna kicsit irtogatni.
„Sokkal nagyobb tisztelet övezné Önöket, ha visszaadnák azt a töménytelen mennyiségű pénzt, amit már eddig kisajtoltak a magyar adófizetők zsebéből” Nagyon jól, durrantósan hangzik, aki nem ismeri a nemzetközi pénzvilágot, még el is hiszi. Pontosítaná?
Re:
Kedves Mohácsi! A hitelezésből mindenképpen baj lett volna, mindegy, hogy frank vagy forint alapú.
Sőt, a forint alapú, az első pillanattól kezdve jóval magasabb kamatozású volt, tehát a válság kirobbanásáig azok fizettek lényegesen többet.
Talán inkább nem kellett volna Orbánnak bevezetni, hogy 30 millió Ft-ra emeljék az új lakásvásárlásra adható hitelkeretet, és nem kellett volna bevezetniük a "használt lakásvásárlásra is adunk 15 millió Ft-ot" választási kampány akciót, 2002. áprilisban. - Az új lakásnál még érthetőbb, bár az összeg ott is igen magas volt, de legalább adott munkát az építőiparnak. No, de kérem, a használt lakásnál, az adok-veszek-cserélek családon belül, az milyen munkahelyeket teremtett? Ezek az emberek jó része, sajnos, ki kell mondani, hogy CSALÓ volt. Nekem 10 ismerősömből egyetlen egy fő vásárolt lakást, a felvett öt millió forintból. Azért ez a statisztika elképesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Nekem van egy zsidó barátom. Úgy szeretem, mint saját magamat. Úgy tisztelem a nézeteit , mintha a magamé lenne.
Nincs másik út!
Nekünk Mohács kell!
A nagyapám azt mondta: Kisfiam, addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Én meg bocsánatot kérek, hogy élek! Még, hogy kell! Az, aki nem tud ragozni, igézni, járja ki a IV. osztályt.
Nagyapád pedig hagyhatott volna rád a rövid takaró helyett, hosszú észt.
Re: Re: Re: Re:
Nekünk Mohács kell!
Lehet, hogy nem tudok ragozni. De az embereket nem én nyomorítottam meg, az országot nem én tettem tönkre.
Te és a hozzád hasonlók.
Re: Re: Re: Re: Re:
Kedves Mohácsikám!
Aki már azt is tagadja, amivel meg sem gyanúsítják, hááát, ott van baj elég. Ez bizonyíték a megalapozott gyanúra, hogy az országot te és a bűntársaid tettétek tönkre. Ehhez kétség sem fér, mert a gyanúsítást megelőző tagadásod egy beismerő vallomás.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#162: vész - Re: Re: Re: Re: Re:
Ha nem beszélnél kétértelmű rébuszokban, nem kellene ilyesmiről vitatkoznotok. A te szavaidat olvasva nem tartalak valami egyenes gerincű embernek és ezt nem a korod miatt mondom, hiszen azt nem is ismerem.
Milyen ember, aki saját magát szereti? Egy undorító, önző, sz.ralak.
Van másik út is. Ne magadat, csak a zsidót szeresd!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#163: ég a vész - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Kuka utas, vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#162: vész - Re: Re: Re: Re: Re:
1800-as évek végén kitántorgott Amerikába 1.5 millió ember.
530 965 ember halt hősi halált az első világháborúban.
A második világháború összes vesztesége: 950.000 ember.
1956-ban 200.000 kivándorló volt.
2011-évtől ?????
Több, mint 3 millió ember száz év alatt.
Mikor volt az ős bűn? Milyen időponthoz köthető, amikor a jegybanki alapkamat túllépte a 4 %-ot?
- Az ős akkor volt bűn, ha bűnözött.
- Azt nem tudom, hogy milyen időponthoz köthető, amikor a jegybanki alapkamat átlépte a 4 %-ot? - Tán' reggel, délben, este volt, avagy sütött nap, vagy esett az eső?
Re: Re: Re: Re: Re:
#167: No comment. - Re: Re: Re: Re:
...és? Mi problema? Unió lenni szép Nagyország.
| This discussion has been closed. |
Re:
#149: Békítő -
Azt gondoltam, ördög vagy nem pap, de tévedtem. Ha mindig látod a csulákat a templom ablakból, akkor csak a pedofili pap lehetsz! Vagy a templom előtt álldogáló kódis vagy? Mindenesetre, jó szemed van.