Mondj nemet az internetadóra!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ennyi erővel Amerika is sérelmezhetné hogy milyen jogon adóztatják meg az ő találmányát vagy annak egy részét. miért nem vezetnek be inkább ablak-adót ?!
Arról nem is beszélve, hogy személyiségi jogokat sért két fél között szerződésben.
Re:
én ezért hagytam el több mint 2 éve az országot... egyik megpakolta dinamittal a hajót, a másikal megnyomatták a gombot, jöhetett a harmadik, aki meg már kisdiktátor lehetett... ki van ez találva kérem szépen csak olyan léptékekkel (4-12 évre előre tervezve) hogy az emberek 90% észre sem veszi.
ez csak pénz lehúzás ugyanaz lessz ezzel mint a cigaretta adóval semmi"valakinek a zsebébe megy."
A kormánynak nem elég az alkohol és a cigaretta adó , most már újabb adó kell az internetadó .
Az eddigi alkohol és cigaretta adó hová tünt el .
Az internet adó hiába lesz , az is ugyanúgy el fog tüni .
Megint a kis- és közép- osztálybeli emberek zsebébe turkálnak , és nem először a sajátjukba .
Ami szörnyű , hogy a Magyarországnak nem olyan a kormánya , hogy a népért dolgozna , hanem saját pecsenyéjét sütögeti , és saját népét sanyargatja .
Bár azt megnézném , mi lenne , ha a kormányban lévőknek is teljesítmény bérezése lenne .
Vagy segélyből vagy minimál bérböl kellene megélniük .
re # 56
"Vagy segélyből vagy minimál bérböl kellene megélniük ."
vagy abból sem mert azt is elveszik ahogy hallottam.
Húzzák már le lórunk a bőrt is.
Re:
2010-ben megmondta, hogy a "fekete leves" eztán következik. Most az egyszer nem hazudott!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nem kell !!
Re: Re:
"köszönjük a magyar mentalitást...."
bocs hogy nem hullik arany a zsebemből, barom..
Újabb álláslehetőség valakinek. Ruter-leolvasó.
"Tisztelt" Kormány, csak egy kérdés: tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak játsszátok? Melyikőtök volt az az inkompetens, akinek egyáltalán felmerült ez az "ötlet"? A többi miért nem verte agyon?
Re:
Igazad van ! Meg kellene végre mozdulnunk ! Ez itt MI HAZÁNK ! ITT élni akarunk és nem nyomorogni. Összefogásban az erő.
Elég lesz már!
| This discussion has been closed. |
Ha ezt végigszavazzák akkor forradalom lesz :D