Mondj nemet az internetadóra!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Marcipan15
Apróság, de muszály a nevünket fordítva megjeleníteni a listában?
Meg kell nyúzni mindet !! Mi magyarok döntsünk a sorsunkról nem pár seggfej nyomjon minket a porba !!!!
Megnéztem a win 8-as feladat-kezelőjét. Kapcsoljátok be a bekapcsolás után azonnal és figyeljétek, mi történik. Szinte folyamatosan pörög az óra, mint a taxisoké, ha állnak is. ekkora böszmeséget még a böszme sem talált volna ki.
Re:
Németország? Viszonylag gazdag, a net fele annyiba kerül, nincsenek ennyire abszurd törvények...
Internet adó ellen
Szerintem aki volt olyan bírka, hogy a fideszre szavazott.. most nagyon elgondolkodik rajta, hogy jól választott-e .. Szerintem nem ezért szavaztak rá! Lassan már a levegő után is adózni kell csak mert az MÉG ingyenes az 'országban' szánalmas....
Tiltzakozni kell ez ellen a marhaság ellen, de ne tévesszen meg senkit, ez egy undorító terelés az amerikából kitiltottak ügyéről!
Ezzel már átmentek egy mágikus határon! Ezzel már nem csak idehaza lopnak-csalnak-hazudnak(-és tán gyilkolnak is) ezzel egy külföldi országban, egy nagyhatalomnál próbálkoztak zsarolni, korrumpálódni!
Ha ezt még sokáig hagyjuk, ebből óriási nagy kárunk származhat!
Re:
Talajterhelési adónak hívják. Ezt fizeted, ha nem a csatornadíjat.
Rohadjatok meg ott ahol, vagytok szarházi görények !!!!! ORBÁN TAKARODJ ROHADT SZEMÉTLÁDA VAGY A SLEPPEDDEL EGYÜTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Azzal egyet tudok érteni, hogy az internet "senkié", azaz inkább mindenkié. De a Web, amit általában "internetnek" nevezünk köznapi nyelven, nem amerikai, hanem egy brit fizikus csinálta a CERN-ben. Ami tényleg amerikai fejlesztés volt, az az ARPANET. Már bocs a kiigazításért.
stephen le a cigánypolitikával ami egyenlő a fidesszel
mi a faszt paráztok havi 700 friccs miatt
mi a faszt paráztok havi 700 friccs miatt
Sok ember irja alá mert ez az ország lassan a levegőt is megadóztatja!!!!! Harcoljunk a jogunkért!!!! Ne haggyuk hogy a kormánynak legyen igaza!!!!!
| This discussion has been closed. |
Marcipan14