Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Van hivatásos katonai szolgálat, tehát fölöslegesnek tartom a kötelezőt.
Arató János újságíró.
[email protected]
#310: Apjafia - [email protected]
Teljesen igazat adok neked!
Nagyon remélem hogy egyszer visszaállítják a sorkötelezettséget!Kár lenne ekkora bulitól megfosztani a fiatalokat.Tapasztalatból tudom hogy amikor én voltam katona és aki azt nem élvezte az egy nyomorék volt a való életben is.Nekem is voltak bent nehéz pillanataim,de éppen ezekért vált az egész széppé.Mielőtt bevonultam volna nekem sokak javasolták hogy ne rendezzem úgy a sorozóbizottság előtt a helyzetemet hogy alkalmatlan legyek.Nem bántam meg.Azok a kevesek kik azt tanácsolták hogy kövessek el mindent csak ne vigyenek,nos azok egyszerűen szerencsétlen,esetlen és folytathatnám szép jelzőkkel hogy milyen emberek voltak.
Ha valaki esetleg nem is volt katona és hozzászól ehhez az egészhez hát javaslom hogy gondolkodjon el egy kicsit mielőtt bármit is ír!Legyen az anya,barátnő vagy a szomszéd sógora!
Re: Re: :)
Igen? Mi nem vagyunk emo-sok, és akkor szívjuk meg? Menj be te katonának te majom!
Re: [email protected]
#310: Apjafia - [email protected]
Nincs igazad! És én keményen dolgozok fiatal korom óta a párommal együtt! Menj be katonának, de ne ítélkezz több tízezer ember felett!!!!!!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Na persze, megvéd a NATO, mi meg nézzük majd páholyból amint német, francia, angol stb. katonák adják vérüket a magyar népért, amíg annak harcra alkalmas fiai azt sem tudják hová szaladjanak. Ne legyetek már ilyan naivak.
| This discussion has been closed. |
Re: :)
#129: -
Olyan sok pénzünk van??? Jobb fizetni havi 150 ezret a hivatásosnak mint 5 ezret a sorkötelesnek?!?!?! A soros havi 5 ezerért megcsinált bármit mint én is! Kell az mindenkinek! Legyen csak sorkatonaság!!! Pár EMO-s kis 40 kilos hülyegyerekre meg pláne ráfér! Ott majd kiderül mennyire akar meghalni...