Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Megbuktál, és a politika szemét dombját Te sem kerülheted el!
Ezek megzavarodtak!
Kivételesen egyetértek velük,miszerint kár volt bezárni azt a bizonyos Lipót-mezei intézményt!
Ott lenne a helye ennek a vérszívó bandának!Mondhatni,jól összekotorta a szél a szemetet?
Szánalmas
Ha itt most Magyarország megválasztott miniszterelnökét ócsároljuk, ahelyett, hogy a sorkötelezettségre mondanánk nemet, akkor lehet jobb, ha elhúzom innen a csíkot.
eladom a kabátomat
eladom a nadrágomat
eladom a bútorokat
eladom a hangfalakat
eladom a csontvázamat
eladom
a
testem
az eszemet
nem
nem
nem
nem
azt
nem adom
eliszom inkább
eliszom
kicsit ellettek kényeztetve és kevés a kitartásbennük,
de természetesen ezt nem e sorköteleség vissza állításal lehet megoldani.nem beszélvea jelenlegi
helyzetben egy hadsereg felszerelése is igen csak költséges és szerintem sokkal fontosab tehendőkre kell most a pénz. Tirpak
vendég
Re:
és FEGYELMET!
mert sajnos az iskolában már nem tanulhatják meg, a fenenagy liberalizációnak köszönhetően a tanárnak már csak kötelessége van, a diáké minden jog.
Aki ellenzi a sorkötelezettséget az gondoljon bele a mai link, elfajzott generáció mimódon fogja előállítani a jövőben a nyugdíját?! Tehát már csak ezért is szerencsés lenne visszaállítani, vagy a tanárok kapják vissza a jogaikat.
Nem rövidtávon kéne gondolkodni...
Re: Re: Re:
Te épp oly primitív vagy mint a válaszod. Ne adj isten, de majd eszedbe jutnának a mondatok ha idegen bakancsok taposnák a képedet meg a hozzádtartozóidét, akkor már késő lenne azon töprengeni, mi lett volna ha harci kiképzést kaptál volna. A régi módi sorkat. szolg. -nak voltak hibái, de egy tisztességes kiképzésnek bizony csak pozitív élményei vannak. Persze aki nem élte meg az nem is tudhatja miről van szó. JAHHH!! És a NATO szarik a fejünkre ha baj van. Hogy a politikának mi a célja ezzel tudom, csak nem sejtem :-()
döntött a nép!!! Igazi demokratikus módon!!!- A diktátorok, múltban/jelenben a nép nevében, újból meg akarják ismételni a történelem borzalmait!!! Idősök, középkorúak,fiatalok, gyermekek, és minden utódok sorsa, még borzalmasabb jövő előtt áll, mint valaha!!!
Nem tudom, hogy a 6alom gyakorlói, a történelem órákon, hogy felelhettek? Vagy csak bemagolták? Mert csuda mód felett' magas végzettségű emberek diktátorkodnak a "nép nevében"!!!
Csányi Vilmos Etológus, egyetemi tanár, akadémikus
Kataklizmák csapdája 2008.
A sorkötelezettség visszaállítása a sok rossz válasz egyike.
Nyilvánvalóan az ingyen munkaerőre van szükség. Láttam, miként használják ki a sorkatonákat hivatalosan és nemhivatalosan is, és hogy miként bántak a fegyveres linkeskedés helyett fegyvertelen szolgálatot vállalókkal az útépítéseknél, bányákban stb.
Ezek a "katonák" lehetnek majd alkalmasak nemcsak a lázongások visszaszorítására, valamint a sztrájkok letörésére is. (Majd ezek fognak buszt vezetni a BKV sztrájk idején...)
A többi hozzászóló "emberré nevelés" kitételéhöz annyit, hogy akkor a nőknek is katonának kéne menni, Nem?
Az erkölcsi tartást, a másokról való gondoskodást, a természethöz való viszonyt stb. nem a katonaság tanította meg. Annak az iskolából, a családi fészekből kell(ene) származnia. Ennek a lehetőségét viszont szisztematikusan rombolták le mindezidáig. és sajnos hozzá kell tennünk, hogy a jelenlegi kormány ebben pedig igencsak élenjár...
| This discussion has been closed. |
Re:
#187: -
Az, hogy te cigányútra mentél, az a te felelősséged. Rajtad kivül nem ismerek mást, rokonok, barátok, ismerősök közül, akit így elkorcsosított volna a katonaság.