Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
lehet-e utánanézni, nincs-e valamilyen "kiskapu", ami ellenkezik a kiírt feltételekkel?
Biztosan van olyan jogtudós klubrádió hallgató, aki jártas a média törvényeiben. Köszönöm, hogy
eddig is hallgathattam és remélem ezután is hallgathatjuk Önöket.
mélyíti.A "vezér" kis féreg ahhoz, hogy itt Európa közepén"új világrendet" hozzon létre.Kérem, hogy kételkedők,aggódók, hitetlenek ne szóljanak hozzá. Sajnos ezekkel szemben hatástalan a kúltúrált érvelés. Bunkósbot ellen nem lehet érvekkel harcolni.
Remélem ez a csodaváró, elbutított nép hamarosan
ráébred, hogy csúnyán becsapták. Elég volt! Netovább!
Erzsébet
Az Orbán-diktatúra elhalgattathatja a Klubrádiót, de a hallgatói véleményét sohasem.
Aljas, fasiszta diktatúra képes csak olyan megoldásra, mint a szabad véleménynyilvánítást lehetővé tévő rádióadó, a Klubrádió elnémítására.
Tiltakozom a Klubrádió elnémítása ellen!
Takarodjon Orbán Viktor és kormánya!
Éljen a magyar Köztársaság, éljen a demokrácia!
reális témákat penget ....
Amire készülnek, az pofátlanság, ez már maga diktatúra!
Felháborító, tiltakozom.
Nagy E.
A Klubrádió a magyar szabadon gondolkodók egyik fóruma.
Ennek megszüntetése a fasizmus könyörtelen diktatúráját jelzi.
Takarodjon Orbán Viktor és összes mamelukja Magyarország éléről, legyen újra demokrácia!
Re:
Barátaim! EURÓPÁBAN vagyunk. Európa szereti a magyar népet. Nem vagyunk egyedűl.
Ha küzdenünk kell, hát küzdjünk. Elég volt a megosztásból, gyülölködésből. Össze kell
fognunk. Minden szinten küzdeni kell ez ellen a kritikát nem tűrő, arrogáns, mániákus,
lélekromboló hatalom ellen. BÁTORSÁG!!!!
Nagyon sok embernek segít, hogy elmondhatja a
véleményét.
Prof. Székely József Iván és neje
E-mail: [email protected]
a lakásvásárlás,az utazás, EU-s hírek, események, a különböző szolgáltatós műsorok stb., hat hónap után még bizonytalanabbá vált a helyzet ezzel a 12 órás zenés kötelezettséggel, megáll az eszem. Ezt nem is értem mért szeretnének kötelezni zene hallgatásra? Amikor a déli hírek utáni 20' perces zene is sok nekem?
| This discussion has been closed. |