English: Everything to its right place!
Mindent a maga helyén!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#427 Mar 22, 2016, 12:21
Mert egyetértek
Vendég#428 Mar 22, 2016, 13:11
Azért, mert "...gőggel teli ajkon a nagy szavak nagy romlásra vezetnek, s józanná nem tesz, csak a vénség!"
Boldog Húsvétot kívánok a fészkelni kívánkozó madaraknak is!!!
Boldog Húsvétot kívánok a fészkelni kívánkozó madaraknak is!!!
Vendég#429 Mar 22, 2016, 14:22
Minden egyes mondatával egyetértek.
Vendég#430 Mar 22, 2016, 14:29
Egyetértek a peticióban foglaltakkal, és fel vagyok háborodva, hogy egyeztetés nélkül,zsarnoki akarattal akarják átalakítani Budapestet a vidéki fiúk!!
Vendég#431 Mar 22, 2016, 14:57
Aláírva ! :)
Vendég#432 Mar 22, 2016, 16:13
Milliónyi emlék köt oda.
Vendég#433 Mar 22, 2016, 17:35
Miért írtam alá a petíciót?
Mert én egy fa vagyok, és nem egy f...
Sziklainé Kata#434 Mar 22, 2016, 18:19
A Városliget maradjon park, ne legyen „építési telek”!
Karago#435 Mar 22, 2016, 18:42
(Még) miénk a vár, tietek a lekvár!- híztok is szépen...
Ujjé, a ligetben nagyszerű, ujjé a ligetben jó! Maradjon is így, minden a maga helyén!
Anonymous#436 Mar 22, 2016, 22:40
Mert tökéletesen egyetértek minden pontjával!
Vendég#437 Mar 22, 2016, 23:40
Gyerekkorom óta fontos hely nekem a Városliget. Nem szeretném, ha bármilyen szép - vagy egyáltalán nem szép - épületekkel pakolnák tele. Semmi nem indokolja, hogy sok múzeum legyen egymás közelében, egyetlen városban sem mennek a turisták egyik múzeumból ki, a másikba be, hiszen úgysem képes az ember túl sok látnivalót egyszerre befogadni.
A Várba pedig ne költözzön senki, különösen olyan ne, aki nem illik oda. A királyság megszűnt, a Vár most látványosság és maradjon is így. Bocsánat, hogy hosszú voltam.
A Várba pedig ne költözzön senki, különösen olyan ne, aki nem illik oda. A királyság megszűnt, a Vár most látványosság és maradjon is így. Bocsánat, hogy hosszú voltam.
Vendég#438 Mar 23, 2016, 03:01
Mert teljes mértékben egyetértek a Városligetért , annak pihenőpark jellegének megőrzéséért folytatott tiltakozásokkal és őszintén tisztelem azokat, akik felemelik szavukat ennek az esztelen beépítési őrületnek a megfékezéséért.
Vendég#439 Mar 23, 2016, 07:02
Egyszerűen felháborítónak és teljes mértékben indokolatlannak tartom azt a nagyfokú élettér/zöldfelület pusztítást ami az elmúlt években történik.
Vendég#440 Mar 23, 2016, 07:05
Természetvédelem mellett, Budapest levegőéért.
Vendég#441 Mar 23, 2016, 07:59
A Vár, mint hivatali negyed a mainál is ijesztőbb lenne, különösen este és éjszaka, na meg a hétvégeken. A parvenü proccolás ugyan hazug, de van rá hazai és idegenforgalmi igény. Ha értelmes giga beruházásnak keresünk helyet, megfontolandó a Széchényi könyvár visszatelepítése Pestre az egyetemi negyedbe. Ekkor belakható lesz a kormányzói palota.
Vendég#442 Mar 23, 2016, 08:08
Ne romboljunk, puszitsunk hanem ovjuk meg kornyezetunket! Eleg volt abbol hogy minden ami el azt 'eltuntetni' helyette jo sok milliardert 'betont'ra nehogy ne jarjon valaki jol.....Undorito amilyen iranyt dikralnak es haladnak.....
Vendég#443 Mar 23, 2016, 08:10
Peticiohoz
Ne romboljunk, puszitsunk hanem ovjuk meg kornyezetunket! Eleg volt abbol hogy minden ami el azt 'eltuntetni' helyette jo sok milliardert 'betont'ra nehogy ne jarjon valaki jol.....Undorito amilyen iranyt dikralnak es haladnak.....
Vendég#444 Mar 23, 2016, 08:56
Minden vonatkozasaban egyetertek a tartalmaval!
Vendég#445 Mar 23, 2016, 09:38
ez az elnevezés, hogy Mindent a maga helyén, nem igazán figyelemfelkeltő, nem hordozza azt az üzenetet, aminek szánták.
Az El a kezekkel a Városligettől, vagy A budai vár nem Sasfészek! talán jobban megmutatná, miről szól a petíció.
Az El a kezekkel a Városligettől, vagy A budai vár nem Sasfészek! talán jobban megmutatná, miről szól a petíció.
Vendég#446 Mar 23, 2016, 10:07
Mert egyet értek vele!
Vendég#447 Mar 23, 2016, 10:51
Mert kell a friss levegő és a liget a Főváros tüdeje!
Vendég#448 Mar 23, 2016, 10:52
Mert helyes a célja - és gyerekkorom óta szeretem a Városligetet
Vendég#449 Mar 23, 2016, 13:07
Mivel érthetetlen, hogy fejlettebb országokban elképesztően nagy összegeket fordítanak metropoliszok, nagyvárosok parkosítására; mindent elkövetve a zöld területek növelésére. Lassú folyamat, de már látható az eredménye a világot járva. Ez ugyanis a jövő várostervezési szempontból. Minden elismerésem a tettekben tiltakozóké. Ugye, hogy nincsen miért tartani egy polgári engedetlenség következményeitől? Pedig hol vagyunk még az alapkő letételétől? Sehol! SOHA nem fog ez a projekt beteljesülni, úgyhogy inkább további jó disznóól-avatást kívánok a szerepüket tévesztett "Narcissos"-oknak :)
Vendég#450 Mar 23, 2016, 14:02
Mert egyetértek!
| This discussion has been closed. |
Amit a tavalyi nagy vihar megkímélt, azt most néhány láncfűrész végképp elpusztított.
Mivel én is védem a fákat, azt javaslom hogy a nagyrétre, ahol nincsenek útban fák, épüljön egy bevásárló központ is többszintes mélygarázsal. A múzeumnegyedet látogató nagyszámú túrista kedvenc bevásárló helye lehetne, előbb utóbb a környékbeliek is megkedvelnék.
A tetején szép tetőkertet is létre lehetne hozni, ezáltal a zöldfelület sem csökkenne. Állítom Európa legszebb helyén lévő Plázája lehetne. A beruházás munkát munkahelyeket biztosítana hosszútávon. Tehát gazdaságilag egyáltalán nem elhanyagolható.
Kedves Baán László kérem vegye fontolóra az elképzelésemet.