Mindent a maga helyén!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A gyerekeink örökségét meg kell védeni, hogy ne tudja ellopni ez az aljas rongyeber, tolvaj roma!
Hírhedten nagy falopó volt ökelme és az üstfoltozó családja is....
A vicc hogy nagy szerelmemet a Várban lévő iskola előtt vártam délutánonként hogy a ligetben lehessünk.
Sírnék...!
A Liget mellett nőttem fel, gyerekkorom játszótere volt, első szerelmemmel naponta jöttünk-mentünk a gimibe, első munkahelyemre is a Ligeten át mentem reggelente. 2010-ig rendszeresen hazajártam és ez a Ligetet is jelenti.
Azt mondják most, hogy -45 után már nem Ligetként funkcionált! Igaz, pl. motorversenyek voltak (izgalmas volt), majd a BNV
hihetetlen létszámban látogatták, akkor nagy attrakció volt, és a sörös május elsejék..., nekem nosztalgia!
A Liget számomra az ÉLET MAGA!
Lehet és van is mit rajta JAVÍTANI, de TÖNKRETENNI, valaki eszement ÁLOM-épületeivel, NE HAGYJUK!
Fákat kivágni percek kérdése, de a növekedésükhöz évtizedekre, akár évszázadokra van szükség.
Mert viszolygok az egyre jobban visszatérő, undorító múlt kislétszámú, primitív, de annál agresszivabb képviselőinek egyre nagyobb számban felépülő "emlékeitől".
levegohoz jutni.Nagyon bizom benne,hogy ezt meg
nem veszik el tolem.
1.Az ország fővárosa mindenkié, így a Városliget is.
2. Az egyik gyermekem és a családja Bpesten él.
3. Szeretem, és óvom is a természetet, tagja vagyok két természetjáró egyesületnek is.
| This discussion has been closed. |
Minden nap kutyat setaltaltok a ligetbe!mostmeg elveszik?gondolom ,kutyak ki lesznek tiltva !!