Mindent a maga helyén!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Föld órája
Elszomorít, hogy elkezdték kivágni a Városliget fáit! Értelmetlen, káros, felháborító! A környékbeli családoknak, iskolásoknak, nyugdíjasoknak a tiszta levegőre, az árnyékra van szükségük, olyan helyre, ahol pihenhetnek, együtt lehetnek, kikapcsolódhatnak. A fák ezt ingyenesen biztosítják. Ha épületek kerülnek a helyükre, akkor azok fenntartása, légkondicionálása nagyon sok energiát emészt fel, nem beszélve az építkezés költségeiről, és a vele járó szennyezésről. Ha a meglevő forrásokat észszerűen, szakértő módon osztanák el, megőrizve az értékeinket, akkor sokkal jobban éreznénk magunkat mindannyian! Legalább a Föld óráján gondoljunk erre is! Köszönöm!
töltöttem. Nagyon szeretem minden részét !
Most is Zuglóban lakom, viszonylag közel a
Ligethez. Nekem nagyon fontos hely - imádom a
fákat - útálom, aki kivágja !!!
A főváros nem felcsút ! ld. még elrettentő példaként a szörnyűséges un.Nemzeti Színház épületét, vagy az elcsúfított Kossuth teret, a sok bánatos szoborral és a legyilkolt fák emlékével ! Szóval nem akarom, hogy magukat mindenhatónak vélő - jelenleg uralkodó akárkik - tönkretegyék az ország fővárosát is !
Re:
Kedves Tanár úr, minden szavával egyetértek és a Budapestiek nevében is köszönöm a hozzászólását. Budapest a Fővárosunk, nem hagyhatjuk, hogy tovább rongálják, holmi egyéni urizáló érdekek miatt. Üdvözlettel Varga Ferencné Budapestről
Az épületek bontásával és a zárt terület megnyitásával egyetértek a növényzet megfelelő védelme mellett. Nincs szükség zajjal és porral járó építkezésre, munkagépekre. A liget este legyen békés és csöndes az ott lakó állatok számára, nem kellenek kivilágított épületek, előadásokról elvonuló tömegek, autók, naponta bejáró dolgozók.
| This discussion has been closed. |