Milla: A decemberi 7 pont
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Azért ez messze jár az Egymillióhoz és a népakarathoz.
TGM-et akarjátok Matolcsy helyett?
Re:
Van válaszom: Néztél TV-t? Gondolom, nem, mert ha nézted volna, láttad volna, hogy a párszázhoz ,g min. 1 nullát hozzá lehet írni. Az időpontválasztás nem volt szerencsés, lesz ez még több is. Az egymilliótól valóban messze van, de ez nem végszám, Te is tudod.
Másik kérdésedre: Matolcsy állítólag közgazdász, neki értenie kellene a gazdasághoz. TGM történész, politológus. Összeadni biztos tud, de erre a pozícióra nem ő kell. Vakaródzhatsz, én Bokros Lajost várom vissza meg Bajnait, a két ember gatyába rázná az országot. Nem most, most még korai. Majd ha kellőképp megcsappan a támogazozzságotok.
Re:
Abszolút egyetértek! Nem lehet ölbe tett kézzel, birka módra eltűrni, hogy tönkre tegyék az ország két harmadát a két harmadukkal. Lépnünk kell! Biztos vagyok abban, hogy mára már sokan meginogtak bennük, akik anno rájuk szavaztak. És valóban elég nagy a baj..., úton útfélen látom, hogy egyre szegényebbek leszünk, már csak a mindennapi kenyerünkre jut és semmi másra. Milyen élet ez...?
Re:
Megértelek. Hogy lehet ennyi pénzből kijönni? Bravúr. Nekem 41 év után ennyi a nyugdíjam. Kijövök belőle, mert a kiskertemben megtermelem a zöldséget, még a gyerekeknek, unokáknak is tudok belőle adni. Csak este fűtök be, nappal úgyis mozgok, főzök, stb... Nem akarom részletezni, hol lehet még spórolni, az embert a kényszer megtanítja. Régen támogattam a szüleimet, mert nem volt sok a nyugdíjuk. Most támogatom a gyerekeimet, mert ők szorulnak rá. Mi lesz velem, ha egyszer lerobbanok? Orbán Viktor fog támogatni? Persze, annyira szereti a nyugdíjasokat. Naná, hogy aláírom a petíciót.
Nem unjátok még? Vagy gyávák vagytok kimondani: igen, kell egy árnyékkormány, mert az országot irányítani kell. Meg kell tervezni az ország politikamentes irányítását. Ez nem megy a pesti utca aszfaltján, vagy az országutak félsávján. Vagy a NET fikatengerében.
A megoldáshoz kéretik a Gépnarancs című e-újság Gumiszoba címü rovatában a Mese az alkotmányról című Agymenést elolvasni. Kíváncsi vagyok, hogy a három komment (ebből kettő a szerzőé) után a huszonegy pókocskán túl valakinek lesz-e véleménye.
Alkotó
| This discussion has been closed. |
Re:
#300: -
Erre semmi szükség, nem ezért nyílt a fórum. Senki nem ezt akarja.