Milla: A decemberi 7 pont
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#27 Nov 29, 2011, 14:51
Ez mind szép és jó, csak félek, ilyen eszközökkel nem megyünk ezek ellen semmire. A drasztikusság híve vagyok, talán célravezetőbb lenne....
Vendég#28 Nov 29, 2011, 14:58
Jó kezdet, de valami nyomatékosabbal kellene előállni...
mirdal#29 Nov 29, 2011, 15:06
Az a baj, hogy POLITIKUSOKAT választunk meg minden egyes választáskor, nem szakembereket, akik tudják is, mit, miért és hogyan is kell csinálni ahhoz, hogy egy országot vezetni lehessen. Ezek a nagy jóindulattal embernek nevezhető személyek a saját zsebük teletömködésén kívül a világon minden másra magasról ejtenek. Csak a személyes céljaikat tartják szem előtt és marhára nem érdekli őket az, hogy fillérekért kótyavetyélik el maguk alól - és alólunk - az országot. És ez nem csak a narancsokra igaz, hanem minden politikusra! Arról nem is beszélve, hogy torkuk szakadtából üvöltözve nevezik magukat magyaroknak, miközben lassan a föld sem a miénk, amin járunk... Nekünk az ország vezetéséhez szakemberekre van szükség, akik nem azt akarják, hogy tele legyen a zsebük, hanem azt, hogy hosszú távon javuljon a gazdaság. Most nem ez megy, mert valakik nagyon jól járnak azzal, hogy a rengeteg ember kínlódik. Gondoljunk csak bele az ingatlanpiac jelenlegi helyzetébe. Akinek pénze van, az röhejesen olcsón jut hozzá lakásokhoz, házakhoz, üzlethelyiségekhez. Perfekt befektetés.
Anno nekem azért volt szimpatikus Bajnai, mert ő havi 1 Ft fizetésért végezte a dolgát. EZ a példamutató magatartás, miért is fizetne a magyar nép olyan alkalmazottat, aki nem megfelelően dolgozik? Mert bizony a jelenlegi parlamenti képviselők MINDEGYIKÉT 1 Ft-ért dolgoztatnám, mivel többet nem érdemelnek! Sőt, még annyit sem! Költségtérítések, támogatások, meg több százezer forintos fizetés az jár nekik, ugye? Miért is? Az átlag magyar melós azért gürizik, hogy meg tudjon élni, bejárását maga fizeti vidékről, stb. Ezek meg megszavazhatnak maguknak MINDENT? Ráadásul, ha én valamit elkúrok a melóhelyemen, akkor - ha komoly bakit vétek - repülök, mint a madár onnan! Ők meg végkielégítést kapnak a semmiért?!
Na, ez a RÖHEJ!
Nekem EZ nem tetszik!
Anno nekem azért volt szimpatikus Bajnai, mert ő havi 1 Ft fizetésért végezte a dolgát. EZ a példamutató magatartás, miért is fizetne a magyar nép olyan alkalmazottat, aki nem megfelelően dolgozik? Mert bizony a jelenlegi parlamenti képviselők MINDEGYIKÉT 1 Ft-ért dolgoztatnám, mivel többet nem érdemelnek! Sőt, még annyit sem! Költségtérítések, támogatások, meg több százezer forintos fizetés az jár nekik, ugye? Miért is? Az átlag magyar melós azért gürizik, hogy meg tudjon élni, bejárását maga fizeti vidékről, stb. Ezek meg megszavazhatnak maguknak MINDENT? Ráadásul, ha én valamit elkúrok a melóhelyemen, akkor - ha komoly bakit vétek - repülök, mint a madár onnan! Ők meg végkielégítést kapnak a semmiért?!
Na, ez a RÖHEJ!
Nekem EZ nem tetszik!
mirdal#30 Nov 29, 2011, 15:10
Re: A magyar nem egy tüntetős nép
Vendég#31 Nov 29, 2011, 15:13
és vonják vissza az új munkatörvényt is!
Vendég#32 Nov 29, 2011, 15:22
Még nagyon puhák vagyunk!
Vendég#33 Nov 29, 2011, 15:32
Segítsetek már! Mi az a Milla? Mi? hogy az Egymillióan a sajtószabadságért csoport? Amelyik ezren szok lenni, csak a NémetH Petya meg a Drágavulvárúr harmincezernek lássa? Ja! Tudom már, kik ők.
Vendég#34 Nov 29, 2011, 15:43
Mocskos gazemberek!
Vendég#35 Nov 29, 2011, 15:48
folytatni kell a Milla akcióit
Vendég#36 Nov 29, 2011, 16:05
Ha ma lelépnének a színről, már az is késő lenne!!!
Vendég#37 Nov 29, 2011, 16:11
Re: Re:kedven Vendég" esetleg azt nemtudnád még oda írni, hogy a politikusok ne raboljanak tovább? é
Vendég#38 Nov 29, 2011, 16:12
Példátlan és pofátlan politizálás folyik a kormányban! A józan paraszti, racionális és logikus gondolkodásnak ellentmondó jogalkotás folyik. A Fidesz gazdasági irányítása egyet jelent a gazdagok seggének kinyalásával és a kis keresetű emberek sárbatiprásával!
Vendég#39 Nov 29, 2011, 16:37
Tisztességes a követelmény!
Vendég#40 Nov 29, 2011, 16:51
Ekkora országrombolást soha nem tételeztem fel Orbánról, pedig a véleményem 20 éve nem volt hízelgő rá nézve. Sajnos ennyit tesz a mindent felülíró hatalomvágy és a küldetéstudat.
Kovács Jenő#41 Nov 29, 2011, 17:02
Kár, hogy viszonylag rövid az idő. Így tényleg lehet, hogy nem leszünk elegen:(((
Vendég#42 Nov 29, 2011, 17:09
MINDEN KÖVETELÉSSEL EGYETÉRTEK
Vendég#43 Nov 29, 2011, 17:22
A 7 pont nagyon jó, sok lényeg benne van. Figyelem a közleményeteket, a magam módján részt veszek.
Vendég#44 Nov 29, 2011, 17:29
Csak rajtunk múlik, hogy figyelnek-e ránk!
Sajnos a FIDESZ szociálisan érzéketlen, s elfelejtettek figyelni az órákon.
Sajnos a FIDESZ szociálisan érzéketlen, s elfelejtettek figyelni az órákon.
Vendég#45 Nov 29, 2011, 17:33
Nagyon helyes, legyen már vége a hazudozásnak!
Vendég#46 Nov 29, 2011, 17:35
Egyetértek
Vendég#47 Nov 29, 2011, 17:42
Takarodjanak a büdös picsába. Orbán fel is csút meg le is csút! Ha egy szabadságharc elbukik a vezére mindíg pórul jár vagy emigrál.itt az idő válassz!
Vendég#48 Nov 29, 2011, 17:47
Takarodjon mielőbb ez a hazug,népnyúzó,dilettáns kormány.
Vendég#49 Nov 29, 2011, 17:54
Re:
Igen, ezaz-"DRASZTIKUSSÁG"-az majd segít,nem vagy te véletlenül "szocilista" szimpatizáns???
Tudod "sarló,kalapács,stb"
Ez a baj hogy még mindíg sok ilyen gondolkodású ember van,kihalt a magyar szellemiség,amire oly büszkék lehetnénk...
| This discussion has been closed. |
Remélem lesz lehetősség választani !!