Milla: A decemberi 7 pont
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Móricka
stewe
This comment has been removed by the person who wrote it.
versike
"Forralt borral öntözöm bánatom
Évek óta depis vagyok.
A pálinkát már ingyen főzhetem
köszönöm ezt mindenkinek!
Mig zsíros kenyeret rágcsálom
elmélázok a világon.
Zsíros kenyerem fogyóban
forralt borom is a klótyóban.
Nem ment el az eszem
az utcára ilyen hidegbe nem megyek
elmondom én fűnek fának
de jó dolga van a Bélának."
Re: Móricka
Kedves Móricka!
A tied is egy vélemény, az enyém is. Attól, hogy az enyám nem egyezik a tieddel, még nem biztos, hogy neked van igazad. A hideg ellen lehet védekezni pl. úgy, hogy felveszünk melegebb ruhát, kabátot, én így szoktam. Hogy kevesen leszünk-e, majd kiderül, remélem, nem lesz igazad. Most Karácsony előtt valóban lehet, hogy kevesen leszünk, de ahogy ez a kormány dolgozik és nyom le mindent az emberek torkán a 2/3 birtokában, az biztos, hogy nem mehet soká. Egyszer elege lesz mindenkinek és ti maradtok kevesen. Ugyanezt válaszolom 229-nek is.
A mindennapi gyötrődés, az hogy holnap is lesz-e még munkája, ki tudja-e fizetni a csekkeit, fel tudja-e tisztességgel nevelni a gyermekeit?
Hogy ne kelljen félnie, ha nyilvánosan el akarja mondani a véleményét! Nem gyalázkodni, VÉLEMÉNYT mondani!
zugivo
De minek ez a cirkusz másik Magyarország!
Az új alkotmányunkat Európai Unió is elfogadta,hogy demokratikus,másképpen a magyar parlament nem fogadhatta volna el.Az Új munka törvénykönyve is kiálja az Európai Unió próbáját.Tehát az is demokratikus,ha nem lenne az a magyar kormány nem fogadhatta volna el.Ne feledjük az Egyesült EEurópa tagállam vagyunk!Az uborkánk görbületét is az EU szabályozza,nem,hogy az uj alkotmányt ne!Le vagytok maradva,ha nem igy gondoljátok!
dezső bácsi
Re:
A facebookon találsz infot, de délelőtt a Clark Ádám téren, onnan átmegy a menet a Kossuth térre. Sajna vidékről nem tudok felmenni.
Klára
szerkeszteni !
Meg nincs eléggé tele a " tokunk " sem ?!
Juci mama
Ferenc
| This discussion has been closed. |