Milla: A decemberi 7 pont
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
7 millió plazma tv országa
Koldus opera
Az emberek karácsonyra készülödnek,és vásárolnak!Igaz az USA-ban jobban élnek,de itt a Balkánon ez a jó életszínvonal!Az a 7 millió most vásárol új plazma tv-t karira!
IGOR IVANOVICS
Viktorom!
A mi generációnk gyerek fejjel végig élte a II. világhábórút.
kamasz és ifju fejjel, a Rákosi rendszert
fiatal emberként 56-t. kezdő családosként és karrier küsszöbén az "Uj gazdasági mechanizmust"
nyugdíj elött, a rendszerváltást
most meg TÉGED, mond mikor lesz ebben a büdös életben egy kis nyugalmunk!!!
Re: 7 millió plazma tv országa
#152: Szevasz - 7 millió plazma tv országa
Szevasz ....szevasz ! Kitetted te már a lábadat a tanyádról?Mert a mentalításod alapján ott élhetsz. Szerinted a prolinak még mindíg sokol rádiót kéne hallgatni? Az igények a korral tartanak lépést és ez így van jól. A Magyar politikai osztály tagjai szerinted kínai plasma tv.-t néznek? Hát nem......tudod barátom én már több mint negyven éve dolgozom és nincs plasmám sem okostelefonom ,bár szerintem megérdemelném és a hozzám hasonlók is.Biztos vagyok benne ,hogy jobban mint azok a politikusok akik szétlopták az országot.Te meg csak higgy nekik lelked rajta.Okostelefon és plasma tévé helyett pedig nézd a délibábot.További jó egészséget,erőt és bölcsességet !
Re: Re: 7 millió plazma tv országa
#161: - Re: 7 millió plazma tv országa
161-eske:Járok a városban.Tanyán nincs pláza!Azt látom a plázák tele vannak emberekkel,akik vásárolnak!Igy nem beszélhetünk az általatok vizonált 7 millió koldus országárol!Senkitől nem irigylem a plazma tv-t.Haladni kell a korral,de akkor nincs 7 millió koldus az országba ha az emberek nagy réészének plazma tvre is telik!Nekem sincs plazmám kell a francnak!Önnek is minden jót!
Re: A magyar nem egy tüntetős nép 2.
#20: am - A magyar nem egy tüntetős nép 2.
Te MARHA! Szerinted péntekre megadták volna az engedélyt?! Ennyi agyuk azért van,féltik a seggüket! Gondolkozz egy picit aztán járhat a 'szád''!! Idióta!!!
[email protected]
tűnjön már el. Euró 260-315- nek elégnek kellene ehhez
leni.
Üdv: Sónyi János
Rajtunk a sor, helyettünk senki nem lép!
Nem viselkedhetünk hópiheként!
Egyetlen hópihe sem érzi felelősnek magát a lavináért.
a magyar kormány becstelen, primitiv gazdaságpolitikája alkalmatlan a növekedés beinditására, magyarországon se növekedés, se új munkahelyek nem lesznek! csak az államadósság fog fokozatosan növekedni…
de irhatunk mi bármit is, orbán & co. folytatja gátlástalan és visszaélö politikai döntéseit. szemünkbe röhög! viszont biztos vagyok abban, hogy a történelem megismétlödik! lesz forradalom, amely ezt új hatalmi elitet európaszerte elsöpri.
gaálkarcsi
| This discussion has been closed. |