"Miénk a pálya"- Összefogás a debreceni extrémsport pályáért
Közös tervezés
Könyörgöm csak ne az itthon megszokott cégekkel gyártassátok le a beton pályát. Varis, Leier, Concrate, Benito. Kuka mind.
Előre gyártott beton elemekből nem lehet pályát építeni, olyan beton pálya kell amit a helyszinen "öntenek, vakolnak, húznak fel". Minden más csak buziskodás. Viszont ez a betonpálya nagyon drága, a Boráros téren is épült volna de a 80 milliós ár kicsit elriasztotta kerületi és a fővárosi önkormányzatot ( Kb 20x10 méteres lett volna) így a fémszerkezetes, fa boritású pálya lett megépítve 12,5 millióért.
Két "rendes" beton pálya van itthon Csillebércen az egyik 1992-ben épűlt és nem annyira hazsnálható a másik Budapes Havashalomnál , az pár éves és vannak hibái mert azt egy olyan cég építette amkinek ez volt az első ilyen próbálkozása.
Ha kell segítség akkor a http://freestylebmx.hu/ és a http://ride.hu szívesen segit bármikor bármiben.
Az egészet vegye körbe egy aszfaltcsík, amin lehet driftelni!
Gondolok itt eur raklapokra amiked kedvünk szerint kialakíthatunk, néhány falra amit ugrálhatunk magasságba és egy bringa szélességűek, a magasság itt egészen 150centire felmehetne de átlag 1 métert ugrunk
Némi talpfára, farönkre vagy betonhengerre is esetlegesen
Beton oszlopok, henger illetve szögletes korlátok is.
legyenek patkák, ferde falak, box ,piramis és minden mi jó!
Én személy szerint egy szivacsgödröt szeretnék amibe a nagyobb trükköket biztonságosabban tudjuk gyakorolni, de döntött fal, piramis, box és pár jó ív is jó lenne mellé. Köszönjük!!!
Ötlet/terv
Sziasztok! Annak idején az MDOE hirdetett egy pályázatot, amire beküldtem ezt a tervet, de semmi visszajelzés nem jött tőlük, úgyhogy gondoltam elküldöm ide is. Alapból ez egy megadott méretű, fedett területre, faelemekből készült terv, ami talán egyben nektek nem az igazi, de 1-2 ötlet remélem tetszeni fog belőle. Szívesen átküldöm az emailt, amiben részletesebben ki van elemezve a pálya, másmilyen szemszögekből készített képekkel
is.
Üdv,
Ákos