Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Isten óvja Magyarországot!
Re:
"Az orosz kommunizmus elöl menekültünk Ausztrián keresztül Kanadába. Magam és az egész családom teljes mértékben támogatjuk országunk önrendelkezési jogait. A nemzetközi nyomásoknak ellen kell állni és a pénzhatalom csápjaiból ki kell keveredni. Gratulálunk az ébredező Világ-Magyarságnak hogy végre felfigyelnek hogy a világhatalmak és média milyen ocsmány módon próbálja szuverenitásunkat elrabolni. Isten áld meg a Magyart és szegény meggyötrött hazánkat."
Hajajajaj. Milyen hazáról beszélsz? Hol vagy most? Kanadában? Okostojás.
amelynek tartalmával teljes mértékben egyetértettem, a Facebook-on, Twitteren megosztottam az alábbi felhívással:
Kedves Barátaim! Én, - aláírtam! Mindenki, aki hazafi, igaz magyarként egyetért a petícióban foglaltakkal kérem, kövessétek példámat. Köszönöm!
Tisztelettel:
Dombi László
író, költő
Re:
Kedves Barátaim! Én, - aláírtam! Mindenki, aki hazafi, igaz magyarként egyetért a petícióban foglaltakkal kérem, kövessétek példámat. Köszönöm!
Tisztelettel:
Dombi László
író, költő
Én aláírtam. Nyomatékosítottad. Gratulálok. Minek magyarázod ezerrel? Barátod neked a franc.
Re:
Igen, ha nem vagy szabad és nincs más mondanivalód, mint a frázis fröcsögése.
Jávorné Furmann Éva
bennünket?
Élni akar ez a kis ország és saját maga!!!!
A Magyarország elleni hiszterikus és manipuláló media-roham nem a kormányra, hanem a népre lealázó. Majd felrobbantam, mikor egy két volt (konzervativ liberális) miniszterrel való interjú egy habzó szájú, üvöltözö Hitler képpel indult a dán TV-ben (állami). Az ilyen inditás az igazságkeresö zsurnalisztika sepredékének idétlen, de sajnos hatásos terméke.
| This discussion has been closed. |
Re:
#394: -