Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nektek semmi sem jó! Amíg a nyugat felé ácsingóztatok addig a komcsikat útáltátok most, hogy megkaptátok a vadkapitalizmust, Attila után vágytok! Lényeg, hogy mindig legyen kit útálni, gyűlölni! Ez a lételemetek!
Re:
nem akarok független lenni az uni segít nekünk te birka kötelességem megvédeni a hazámat orbántól nem a függetlenségtől
Re: Re:
az unió a király orbán egy senki hozzájuk képest helyes hogy orbánt ki akarják iktatni
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Nos, (magyartanár) Tanár Úr?
Már nagyon várom a magyarázatát. Nem a tartalomról, ahhoz nincs mit hozzáfűzni. Tudja, van egy mondás: bolond lyukból... Csak a következetesség miatt.
Szívélyes üdvözlettel és köszönettel.
Rád fér egy kis történelem korrepetálás, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket!
Az elnyomás lehet katonai vagy gazdasági - mi most éppen az utóbbit szenvedjük -
és minden elnyomás ellen jogunk és kötelességünk tiltakozni!
minden magyar kötelessége fellépni orbán ámokfutása ellen ha másképp nem megy megölni még az őt őrző rendőröket is van hogy áldozatokat kell hozni ez az élet rendje ha más képp nem megy kell egy kis belháború mint 2006ban tette a csürhe pedig nekik nem volt okuk rá orbán rendezte azt meg és fizetett ámokfutók voltak ott nem is volt szemkilövés hazugságok ezek semmit több és arról mért nem beszél orbán hogy megölette a gárdavezért meg anno zámbó jimmít is
Kedves (magyartanár) Tanár Úr!
Erre gondoltam, ha esetleg nem olvasta volna.
Még egyszer köszönöm.
remélem minél előbb megölik orbánt őt meg kell ölni a családjával együtt 5 semmire való kölke van meglátszik hogy cigány
Re:
Nem az hanem a RABLO, HAZUG GYURCSANY s kommunista milliardosai!!!
orbán lopja szét az országot te köcsög a kurva anyádér nem veszed észre hogy mi megy felemelik az adókat te sötét bunkó primitiv geci
Re: Re: Re: Re:
kúrva anyád megy dolgozni te szar szabadságon vagyok
Re: Re: Re: Re: Re:
#3297: antifidesz - Re: Re: Re: Re:
Szerintem te pálinkával vetted be a Xanaxot!
Rohamod van?Oké, de már több napja!?
Akkor te már soha nem fogsz meggyógyulni!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
anyádat árvezerezem a vaterán kikiáltási ár 500 ft. ha kell még a ribanc anyád vásárold vissza mert eladom sarki kurvának.
| This discussion has been closed. |
Nem kérünk a hódítókból! Elég!