Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
HAZÁMNAK én is RENDÜLETLENÜL...-bár megfáradva,szomorúan..2006óta családostól a hulladékmaffia "jó"voltából megmérgezve házunkból-földünkről menekülve "hajléktalanul".... Kivártam az új Kormányt.....és mit kaptunk a vidékemen eddig???:FIDESZ-BŐRBE BÚJTATOTT MSZP-s EJTŐERNYŐS Rákosi-diktatúra-bábszínházat...eme asztrál-csürhe osztogat és fosztogat bosszút állva rajtunk a szavazatunkért-el sem tudjátok képzelni mit merészelnek!!!Én meg azt nem hogy HOGYAN LEHETSÉGES EZ????!!!!
A SZÜLŐFÖLDEM MÁR ODAVAN,A SZÜLŐHAZÁM NEM ADOM !
S BÁR SZÜLŐI HÁZAM IS ELVESZETT,AZ ORSZÁGHÁZAMBA NEM PISZKOLHATNAK SENKIHÁZIAK!
NEKEM MÁR CSAK A KÉZFOGÁS MARADT!
Isten megàlldotta a Magyart az Europàval! Legyünk méltó hozzà és használjuk ki a nemzetünk fellendülésére!
LEGYÜNK MÉLTÓK ÖNMAGUKHOZ LEGALÁBB...
MIT IS AKARUNK ? ROSSZAT A HAZÁNKNAK ? ILYEN CSELEKEDET A LEGMÉLTATLANABB DOLOG A FÖLDKEREKSÉGEN, JÓL BEETETTEK BENNETEKET, SZERENCSÉTLEN MAGYAROK !!!
tennünk kell:ne türjük szótlanul Hazánk méltatlan,a valósággal ellentétes megítélését!
Re:
Gyere haza, éljél itthon magyar fizetésből és ne külföldről oszd az észt!!
KÉREM, NE ETESSÉK MÁR TOVÁBB A SZEGÉNY MAGYART !!!!!
Hagyják abba ezt a népszédítési akciójukat !!!!!!!
A Jóisten furkósbottal csapja agyon a rosszindulatú lázítókat.
Re: LEGYÜNK MÉLTÓK ÖNMAGUKHOZ LEGALÁBB...
#2557: térjünk észre !!!!! - LEGYÜNK MÉLTÓK ÖNMAGUKHOZ LEGALÁBB...
Neked kellene észhez térni, de lehet hogy már menthetetlen vagy!!!Ezt a zagyvaságot!
Egyébként biztos vagyok benne, hogy az ide beírók 95%-át a jószándék vezérli!
Te nem tartozol közéjük!
Re:
Bár nem itthon élsz és nincs rálátásod az itthoni történésekre, ennek ellenére
egyet értek a leírtakkal!
Re:
Napok óta figyelem ezt a fórumoit, ez az első normális, valós hozzászólás. Igaz, nem is sokan vitáznak, mindenki fújja a sok sötétséget, amit a szélsőjobb diktál neki.
Gratulálok, Péter barátom, jól összefoglaltad a lényeget.
Sándor
Re: Re:
Kedves vendég, igaza van péternek, akárhonnan osztja az észt. Neki nem Vona vagy Orbán igazsága az igazság, nem hagyja a fejét hülyeségekkel tömni. Vele értek egyet.
Re: Re: Re:
Megszólaltál, te kis antiszemita. Tudod te azt nagyon jól, nem kell elmagyaráznom.
Istenem segitsd meg oket.
Talpra Magyar"
Re: Re: Re: Re:
Nem vagyok antiszemita, de nevezz aminek akarsz a lényegen nem változtat!
Tudod antiszemitizmus azért van mert a zsidók gerjesztik, és nagyon jól megélnek belőle!!
3/2 McDougall St Kirribilli 2061
| This discussion has been closed. |
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen.”
És csak ez után Európában!