Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nálad a pont!
És ez sajnos visszatükröződik az itteni beírásokból is!
vilaghelyzete.blogspot.com
Aztán a hiteleitekkel hogy álltok?
Re: Re: Minden sajnálatos, amit itt irogatnak, állítólag magyarok !!
#2004: - Re: Minden egy nagy sajnos, amit itt irogatnak.
Nevezzed nevén a gyereket, én is azt tettem. Orbánék sajnos csődbe viszik az országot, és ettől kell félnetek, én legfeljebb maradok továbbra is svédben, pedig nem azt terveztem. De magyar föld szülötte vagyok és annak vallom magam, míg a sírhantot rám nem dobják. üdv.
Isten ald meg a Magyart,
Arus Imre, Ph.D.
Hajrá magyarok!
Az EU biztosan meg fog hátrálni, mert komoly veszteség érné, ha Magyarország kilépne.
hamis a baba..., mindegy, önmagukat csapják be...
#2039: - "hiányoznak a konkrétumok"
A konkrétum a jelen állás szerint az, hogy az itt aláírók cca. 35 %-a külföldön él. Hááát, ők miért ott élnek, ha itthon Hawai van ? Mert közük nincs hozzánk, sz@arnak vastagon ránk, nekik semmi sem drága és valóban nem, mert havi egy millióból fényűzően élhetnének és élnek is ott, ahol vannak. Érthetetlen, hogy miért kezelik ellenségként a szegény magyarokat. Nem is hiszem el, hogy ez valóság lehet és nem is az. Meg nekik vannak x címek, listák, amelyeket az önkéntesek ütnek-vágnak, éjjel-nappal, ki tudja miért ?? Talán, hogy ne maradjanak szégyenben, vetélkednek ?? Még erre is képesek lennének ?? Hmmm....., végülis önmagukat csapják be !!!
a Magyarország megkaparintását célzó cionista terror!
Re: Éva Maria vagy Bárki !!!
Azok a kulfoldi Politikusok, elobb nezzenek korul sajat hazajukban es ott tegyenek rendet es Demokraciat! itt Gondolok foleg Amerikai politikusokra !Fekete kerdes,Indian kerdes,Gyogyaszati kerdes stb...
Sajnos azok a Magyar politikusok megrosszabbak akik sajat hazajukat elaruljak es hirdetik a valotlant is, hogy visszakerulhessenek a miniszteriumba es tovabb lophassak a Magyar nep tulajdonat! Itt foleg gondolok arra akinek szallodasorja van Taihlandban a magyar nep penzen. Most: Talpra Magyar Hiv a haza !
El a kezekkel Magyarorszagtol.Magyarorszag a Magyaroke!!!!!!!
És ez nem más, mint a nemzetközi zsidóság és az ő segítőik. "
Adolf Hitler
Én már tudom, hogy mi az igazság. És Te?
Elég volt!
Mit fognak rólunk, a mi generációnkról tanulni a leszármazottaink 2-300-év mulva?
Azt, hogy semmirekellő gyáva és hitvány férgek voltunk?
írjunk történelmet inkább, mutassuk meg, hogy a nemzet erős és aki az életünkre tör, az az életével fizet!
| This discussion has been closed. |