VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Mária
Re: Krisnásoknak üzenem
Nem a magyarok voltak a Kárpát-medence első mamutvadászai. Ha hiszed, ha nem, a honfoglalás előtt is éltek itt emberek. Ennyit a "magyar föld"-felfogásról. Az öltözékkel pedig akkor legyen problémád, ha a ruhatárad nem kínai.
Re: Lindwurm Éva
#601: - Lindwurm Éva
Nem feltétlenül arról van szó, hogy valakinek gondja lenne vele, vagy egy tisztviselő szemet vetett volna rá, mint történt az 2006-ban a kazahsztáni Krisna-tudatú közösséggel. De az új egyházügyi törvény amellett, hogy sok más hiányossággal és hibával is bír, az egyházat gyakkorlatilag megfosztja a földjétől és mindentől természetesen, ami rajta van. Miután az egyházat visszavetnék "egyesületté", a föld tulajdonképpen az államra szállna, mert míg az egyházak igen, egyesületek nem rendelkezhetnek Magyarországon földtulajdonal.
Rá,rá hajrá!
Hare krishna, I would humbly request the concerned hungarian authorities to redeem ISKCON Hungary's church status & recognize its mission which is valuable for mankind in today's godless civilization. ISKCON Hungary only wants to spread the love & word of Supreme Lord Bhagavan Sri Krishna & make people become aware of their true identity & shape their lives in god-consciousness environment.
Hari Bol.
Hare Krsna Hare Krsna Krsna krsna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare
Senthil Kumar - Chennai,India.
1999 ben voltam Krisna völgyben és elhatároztam , hogy én is oda költözöm egyszer, szeretném is megtenni és Egészséges Életet élni, Tisztelni minden ÉLŐT.Megmentjük a Krisna völgyet az utókornak !!!
Re:
Rengeteg politikus járt már a Völgyben és az egyház több tagja részesült munkája elismeréseként valamilyen állami kitüntetésben. De a KDNP kétségkívül mást diktál. Az új törvény szükségességének az ötletével ők álltak elő eredetileg és az elképzelésükön még a FIDESZ is csak finomítani tudott valamicskét.
Sokat elárul a gondolkzásmódjukról, hogy mindössze 14 egyházi szervezetet hagytak meg, amiből 11 keresztény, 3 pedig zsidó.
Re: Re:
Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán meghagytak 14 egyházi szervezetet...
Jómagam szkeptikusan tekintek a vallásokra, de speciel a Krisna tudatú emberekről az a véleményem, hogy ők legalább megpróbálnak az elveik szerint élni, ami a magukat "kereszténynek" vallók túlnyomó többségéről nem mondható el.
Rendkívül tiszteletre méltó szerintem az, ahogyan a környezetüket gondozzák, az elesetteket támogatják.
Bízom benne, hogy valóban nem esik áldozatul a Krisna-völgy és a többi meglévő egyházi ingatlan, sem telekspekuláció, sem egyéb "hasznosítás" ne veszélyeztesse. Gondoljunk csak az el nem ismert kiegyházak imatermeire, egyéb létesítményeire.
Komolyan, felrémlik előttem az 50-es években történt szerzetesrendek feloszlatása...
Ez az új törvény mennyivel különb??
| This discussion has been closed. |
Lindwurm Éva