VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Amazing grace
How sweet the sound
That saved a soul
A soul like me
I once was lost
But now I'm found
Was blind, so blind
But now I see
Dina-natha das
Benedek Ildikó
Re: Krisnásoknak üzenem
Nagyon megkeményedett a szíved, de szerintem tégen nem a krisnások fenyegetnek. Ők csak békét és szeretetet hoznak ennek az országnak. Nincs ebben semmi babona. Ez egy teljesen logikus az élet minden területére kiterjedő tudomány. Igaz, teljes mértékben teista tudomány, ami minden kérdésre ad választ. Nincsenek szent titkok, nincs spekuláció.
Tiszteletreméltó.
Re:
Már megint ezek a sületlenségek, Anáth? A földet veszik el, itt most nem az állami támogatás megszűnése a kérdés. Érted már?
Ne zavarjon, hogy a kereszténység sem ősmagyar vallás, és ugyanúgy ázsiábol jött...
Mindenki azt hisz, úgy él ahogy akar, ha az saját magának és környezetének javára válik, jobbítja a világot maga körül. Senki nem mondhatja, hogy ő az igazság egyedüli, és kizárólagos letéteményese.
Egyébként Jézus Krisztus is egy zsidó vallási reformer volt.
Sajnos nem igen tudok mit hozzá szólni a dolgokhoz, mert a szavam is elakad, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Némán, megtörve, nézek magam elé a hírek hallatán és közben a szívem szakad meg. Egy reményem, méghozzá Krisna, én hiszem, hogy valahogy segít és segítségével megoldódik majd minden.
Hare Krisna!
A vallások gyakorlatát mindig előnyben részesítettem azzal szemben, hogy a lelki problémáival orvosokhoz szaladgáljon az ember, de a te esetedben mégis kivitelt tennék. Veled kapcsolatban inkább a pszichiátriát és a gyógyszeres kezelést preferálnám.
Respectfully, Mykyta Tsyganok
A sztúpa a buddhista gyakorlat része.Érdemes lenne jobban megismerned...
Erős nemzeti gondolkodású személy vagyok és Krisna hívő. Ez csak a Te fejedben ellentétes. Nekem e kettő együtt szilárd, vallásos, konzervatív értékrend.
Na jah, magyar föld?! Istenem miért járnak ilyenek szabadlábon? Babona, sztupa, pogányság? Talán olvasnod kellene mert kissé kavarognak a fogalmak!
| This discussion has been closed. |