Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Féltjük gyermekeinket a migráns erőszakoskodóktól...és akik köztünk vannak???
Jó lenne tudni, hogy ki is mozgatja a szálakat, hogy most kinek az érdeke ez a feszültségkeltés!
Re:
Joga van a normális élethez...de hogy uszoda viselje a nevét (??), az már enyhe túlzás!!! Innentől kezdve az épület azt üzeni, hogy ez az a hely, ahol mindent meg lehet csinálni.....ha ezt ő maga nem érzi, akkor nem fair play játékos (pedig egy ilyen bizottságnak az alelnöke is egyben...)
a szövetség öngólt rúgott, remélem, a szászhalombattaiak nem fognak!
Re: Re:
szerintem te tartózkodj sokmindentől! Főleg attól hogy erkölcsi kérdésekkel kapcsolatban bármilyen módon megnyílvánulsz!
Akik az ösztöneiket mások meggyalázásával elégitik ki, azok SZÖRNYETEGEK!!!!! Ne vegyék magukra a magyar címeres sportruhát, ne álljanak a nemzeti lobogó alatt. Ne képviseljék Magyarországot semmilyen szinten.
Azt a bűnt se kövesse el senki, hogy próbálkozik magyarázkodni "az úszósport érdekében".
Re:
Igen? A sportág körüli feszkó jót tesz a felkészülésnek? Szerintem pont az ellenkezője az igaz, ezzel a balhéval végleg letérdeltették az úszást. Itt aranyeső nem lesz. Szerintem valakinek (valakiknek) az a vágya, hogy Gyárfásék bukjanak, és ehhez minden eszközt (így ezt a balhét) is felhasználják.
Re:
Miért mentették fel? Bűnös, mert bűnt követett el...Tehát bűnhödnie kell. Vagy ez nem így van? Már lassan őt kell sajnálni :( Én a helyében csendben eltűnnék a közéletből és meghúznám magam!
büntetett előéletű ember.
Re:
Lehet, vagy rájön, hogy mekkora bűnt tett és egész életében azzal vezekel, hogy a lehető legtöbbet ad egy közösségnek!
Ne egyszerűsítsünk ennyire, mert ott lehet a másik oldala is!
Persze a magyar ember mindig fröcsög és vérért kiált!
És meddig bűnhődjön? És mit értesz bűnhődés alatt? A bírósági eljárás, a börtön nem volt az? Vagy esetleg azzal a tudattal élni, hogy kiderülhet ez a tette, ez nem bűnhődés? Milyen bűnhődést szeretnél és hány évig tartót?
Ti itélkezők! Honnan tudjátok, hogy ez az ember mit érez? Lehet, hogy nem bánta meg, de az is lehet, hogy nagyon megbánta a tettét! Milyen jogon törtök más ember feje felett pálcát?
A megkeseredett életeteket ezen az emberen akarjátok megbosszulni? Most ő az aktuális bűnbak? Vagy most mi van? Nem védem őt, mert aljas dolog, amit tett, de ahogy rázúdultok most 55 év elteltével ez is visszataszító a számomra!
Talán nem kellett volna egy Gyárfás nevű genetikai hulladékot úszószövetségi elnöknek választani és huzamosabb ideig a posztján hagyni. Akkor nem kellene félteni az úszást, hogy besározódott a mocsoktól. De az én szememben nem különb a parlament sem. Mi tehetünk arról, hogy a sorsunk felett válogatott szarkupacok dönthetnek.
Re:
Nagyon jól megfogalmazott vélemény. Jó lenne ha ott tartanánk, hogy a rendőrség már kopoktatna is azoknál akik ide olyan véleményt fogalmaznak meg ami nyíltan perverz és szexista! Nem meglepetés hogy mennyi beteg ember él a társadalmunkban, de amikor egy-egy megnyilvánulásukkal arcon csapják az embert, akkor realizálódik csak a való.
| This discussion has been closed. |
#288: - Re:
"rendezze magában a dolgot" - 55 év nem lehetett elegendő?