Kiállunk Iványi Gábor mellett
Tagnap megszállta a NAV az Oltalom Karitatív Egyesületet székházát
Re:
Olyan ügyesen bevásárolt a kedves nejem, hogy most indulok a bankba egy nagyobb összegű kölcsönért...

Az ördög ügyvédje lerántja a leplet !

ÜZENTEK A "MINISZTERELNÖK ÚRNAK" !
Kedves Feri !
Szopatnak a kék szalagos demokratáim !
Nem kicsit !
Nagyon !

Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben, a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt!
Ma kaptam meg a hivatalos eredményt, úgyhogy most meglehetősen boldog és büszke vagyok! :-D
Köszönöm mindenkinek, akik drukkoltak nekem! Nem hiába tették!
Már 7 éve élünk itt Izraelben és teljesen beilleszkedtünk.
Megtanultuk az ivrit nyelvet, alap- közép- és felsőfokú nyelvvizsgákat tettünk kiváló eredménnyel.
A jogi különbözeti vizsgát is sikeresen letettem,
közben sok igaz barátra leltünk...
Végül pedig lakást is vettünk egy most épülő házban.
Tegnap délután megnéztük az építkezést a kedves feleségemmel együtt.
Szerencsére a járvány ellenére is jól halad,
izgatottan várJÜK a beköltözést! 4Szép napot, shalom!
mondjuk azt is állította az ügyvéd úr, hogy Andika terhes, de még nem látszik a baba sehol.
KÉKSZALAGOS DISZNÓVÁGÁS
Jakab Péter és kabinetfőnöke évfolyamelső elmebeteg dániel O1G bilis impi péter . az ördög ügyvédje
szintén részt vett az eseményen,
mégsem léptek közbe: az ördög ügyvédje olyan részeg volt, hogy majdnem összeesett,
párja dánielné dobos MEDDI andi, a ribantz pedig állítólag azt sem hallotta meg, amikor az áldozat a táncparketten közvetlenül mellette kiabált az erőszaktevővel, aki mindenki szeme láttára fogdosta őt.
Egy kékszalagos disznóvágásra kapott meghívást , aki választókerületi szervezőként dolgozott akkor a KÉK SZALAGGAL A DEMOKRÁCIÁNKÉRT nevű szennyoldalon
Tegnap délután megnéztük az építkezést a kedves feleségemmel együtt.
az ördög ügyvédje olyan részeg volt, hogy majdnem összeesett,
Naná , hogy nem törte fel évfolyamelső dániel IMPI péter izraeli sztárjogász , az ördög ügyvédje
a "felesége" facebook oldalát !
Naná , hogy nem törte fel évfolyamelső dániel IMPI péter izraeli sztárjogász , az ördög ügyvédje
a "felesége" facebook oldalát !
Hatalmas szekszbotrányt robbantott az ördög ügyvédje
.....