Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Kedves Pártunk-Kormányunk-Gigamesterek és Kedves Mindenki,
tényleg igaz a degeneráció... visszafelé fejlődünk! Ez a vasárnapi nyitva tartás ugyanis teljesen az! Menjenek be nagyjaink vasárnap a boltokba és álljanak be árut feltölteni és a kasszába! A szombat a legtöbb helyen gy is munkanap, köszönöm , hogy elbasszátok a vasárnapot is! Köszönöm, hogy a Párom újra mehet vasárnap dolgozni, ahelyett , hogy együtt tölthetnénk az időt!!!!!!
Természetesen a "sok szűk látókörű" támogatója a dolognak biztosan kurvára örül, de akkor vállaljátok be Ti a kibaszott vasárnapokat, menjetek be ti a kibaszott üzletekbe dolgozni! Ha annyi kreativitásotok nincs , hogy értelmes programmal töltsetek egy vasárnapot, akkor csak sajnálni tudom az illetőt... Ha azt az egy napot is a "nélkülözhetetlen" shopingolással akarjátok tölteni.
Mekkora nagy mártírok lettek a kereskedelmisek, hogy elhúzták előttük a mézes madzagot, már azt hiszik hogy eldönthetitek mikor dolgoznak. Vagyis inkább követelik... nem tanultál amikor kellett volna...így jártál!!!!!
Re:
Nem, nincs gyerekem, viszont tanultam és nem eladó vagyok. Ez a különbség.
Re:
Lassan a kereskedelmisek lesznek az új nyugdijasok, akikkel esetleg kampányt lehet nyerni. Niceeeeeeeeeee
És szeretnék én is ezentúl is otthon lenni vasárnap!
Re:
aha, mert eddig otthon voltál mi? Érdekes, előtte nem pampogtatok hogy dolgozni kell. A zsidesz elhúzta a mézest, ti meg egyből habzó szájjal veritek az asztalt, amikor rajtatok kivül a kutyának nem volt jó.
Re: Re:
egyetemre jártam, amit el is végeztem , de van két gyerekem , és tudod jön az hogy egyedül neveli ?? egy évben hányszor van Tp a gyerekek miatt ?? nyáron van ki vigyázzon rájuk ???
Re: Re:
A bolti eladó (homo cashier) alapvető élőhelye az üzlet, fizikai, szellemi és érzelmi szükségleteit maximálisan kielégíti a vásárlók kedves kiszolgálása, az áru folyamatos áramlásának ellátása. A Vásárló jóléte az egyetlen célja a világon, ennek érdekében minden létfunkcióját alárendeli neki. A Vásárló a teremtés alfája és omegája, minden jog és előny hivatalos birtoklója. Tökéletességének, sérthetetlenségének teljes tudtában királyi méltósággal lépked a sorok között, mert tudja: a falak között Ő az isten, s a bolti eladók meghajolnak nagysága előtt. A Vásárló joga betérni az üzletbe, amikor csak akar, legyen az akár vasárnap, akár zárás előtt két perccel.
A Homo Cashier pedig ámulattal vegyes csodálattal néz eme tökéletes lényre és arra gondol, soha nem akar elmenni, minden napját ezek közt a bámulatos EMBEREK közt szeretné tölteni.
Aki meg nem, az egy önző dög és menjen máshová dolgozni. Jól mondom?
Re:
Atyaég! Ez kimeríti minden gondolatom! Meg a családomét is...mert ők lesznek otthon vasárnap nélkülem. Hú de mérges vagyok! Havi egy kötelező szabad sz-vas párost odabiccenthetett volna a törvényjavaslatba ez a majom.
Ráadásul,igazán rendes, megértő főnököm van, de nem értek egyet az MSZP minden áron
való maga mutogatásával.Arról nem beszélve, hogy nem kérdeztek meg, holott abba a Bizonyos BÁRSONYSZÉKBE Mi Választó "POLGÁROK" juttattuk őket
Re:
EÜ dolgozó gyermeke vagyok, ráadásul egyedül nevelt. Mégis felnőttem mindenféle mentális deficit nélkül. Jééé...
A ti döntésetek volt
Ti választottátok a szakmátokat, nem kényszeritett senki hogy boltosok legyetek
Sirjatok, de tudjátok, hogy semmit nem ér? xD![]()
| This discussion has been closed. |